2022.20.7

tokwi

Pionier e-mobilności
Jak pisałem w innym wątku ja tez nie miałem i u mnie pojawili się Polacy i Turcy dopiero po ustawieniu opon w menu->serwis.
Wtedy jakby na nowo poleciał bootstrap.
Nie wiem czy to pomoże, ale daj znać?

Bronek

Pionier e-mobilności
Mam podobnie ale praktycznie to mi niepotrzebne.
Ustawialem opony i nic.
A do tego teraz mam AA i Yanosika Waze itd itp
Kamerka się ekstra włącza przed przeszkodami i czyta sms normalnie jak Google.
No i Asystent G

tokwi

Pionier e-mobilności
Ta Tesla to chyba daje wg potrzeb ;-)
AI tak rozwinięte, że skorelowało się z reakcją na opony, a ja na podforum Mini od razu zmanipulowany przez tąsztuczną inteligencję od razu napisałem hejtowego posta na BMW.
Z tym G to również może być Asystentka.

sd tosia

Posiadacz elektryka
Moje auto też jest fanem pana Donalda ("für Deutschland") i po dzisiejszej instalacji nie ma polskiego i tureckiego w nawigacji. Mam nadzieję że ci, którzy dostali języki w 2020.20.x to po prostu testerzy, a reszta dostanie z kolejną paczuchą.

Michal

Moderator
Sprawdźcie czy na pewno macie w tym miejscu przestawione:
PXL_20220729_210057410~2.jpg

MiKo

Posiadacz elektryka
Mam samochod 3 lata i to menu sie nie zmieniło więc.... Jak nie ma to nie ma
Może zrób zgłoszenie serwisowe, że ..nie masz tego co byś chciał mieć?

Ja wyobrażam sobie, że soft dla wszystkich trójek jest taki sam, tylko inaczej się zachowuje w zależności od ustawień takich jak kraj gdzie auto zostało sprzedane, zamontowany hardware itd.

Może da się zmienić "przypisanie" auta do innego regionu/kraju?

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja nie chce bo nie korzystam. Prz3z te lwta byłem też Hiszpanem itd..
Nic nie daje zmiana regionu.
Moje auto było angielskie, potem przepisane z żony na żonę (ta sama), było Polskie YT logowało sie jako Holederskie od kilku miesiecy jest Niemieckie
Tel alarmowy jest jednak do Niemiec... Ale kiedyś FSD jeździlo jak chyba nikomu, kompletnie jak na tamte czasy autonomicznie.
Tesla to Tesla hgw co jej sie tam komputerze roi. Wszystko bedzie jak trzeba ale to kwrstia czasu. Przywykłem

Last edited:

krzyss

Pionier e-mobilności
Ja nie chce bo nie korzystam. Prz3z te lwta byłem też Hiszpanem itd..
Nic nie daje zmiana regionu.
Moje auto było angielskie, potem przepisane z żony na żonę (ta sama), było Polskie YT logowało sie jako Holederskie od kilku miesiecy jest Niemieckie
Tel alarmowy jest jednak do Niemiec... Ale kiedyś FSD jeździlo jak chyba nikomu, kompletnie jak na tamte czasy autonomicznie.
Tesla to Tesla hgw co jej sie tam komputerze roi. Wszystko bedzie jak trzeba ale to kwrstia czasu. Przywykłem
YT mam holenderskie od samego poczatku, SoS musze sprawdzic, ciekawa sprawa... probowales zmienic kola w opcjach, podobno wtedy sie naprawia cos.