2022.24

Michal

Moderator

Michal

Moderator

Michal

Moderator
Ma podobno być tak - chyba lepiej. Tego widoku na dole prawie nie widzę, bo zasłania mi kolano :p
1659025493237.png
[źródło]

Ja6ek

Zadomawiam się
Podsumowując 2022.24:
1. Profile z chmurze - czyli wsiadam do innej Tesli 3, np. wynajętej na wakacjach i jak u siebie
2. Kamerka z martwym polem - można będzie przenieść w 3 predefiniowane miejsca, mi odpowiada na górze
3. Wartownik będzie milczał, będzie nagrywał jak zawsze ale bez ostrzegania intruzów
4. Informacje o ruchu - wraz ze wzrostem ruchu na drodze niebieskie teraz linie AP mogą być czerwone lub żółte
5. Kilka ikonek zmieni pozycję na ekranie , np. symbol kierunkowskazu

Michal

Moderator
3. Wartownik będzie milczał, będzie nagrywał jak zawsze ale bez ostrzegania intruzów
Ja to rozumiem tak, że wartowni będzie można ustawić w tryb cichy.
4. Informacje o ruchu - wraz ze wzrostem ruchu na drodze niebieskie teraz linie AP mogą być czerwone lub żółte
Chyba chodzi raczej o to, że linia pokazująca trasę na mapie może zmieniać kolor, a nie niebieskie linie AP. Te są na wizualizacji auta, a nie na mapie.

Pełna lista zmian:

pluto

Pionier e-mobilności
Aktualizacja 2022.24.5
Ponieważ dane dotyczące ciśnienia w oponach są wysyłane tylko wtedy, gdy koła są w ruchu, w sekcji Serwis w obszarze Sterowanie będzie teraz wyświetlane ostatnie znane ciśnienie w oponach dla każdego koła.
U góry ekranu zostanie wyświetlone zalecane ciśnienie w zimnych oponach również dla przednich i tylnych kół.

11.jpg

Bronek

Pionier e-mobilności
A ja bym chciał mieć zdalny widok z kamerki wewnętrznej. Zostawiamy w aucie psy, dzieci czy teściowe, to zgodzę się kosztem nawet pozbawienia poczucia prywatności aby widzieć czy Wacik nie zjada czasem samochodu.