2022.44.2

Bronek

Pionier e-mobilności
Może to też to że po raz pierwszy mokrym lekko w środku (gnoju sie naniesło) wyjechałem z cieplejszego lekko garażu na minus 6?
Ale coś jest na rzeczy. Miałem już obcykane postępowanie a tu od nowa....

ELuk

Pionier e-mobilności
Tez zauważyłem, że na obiegu wewnętrznym od razu paruje, a rok temu tego nie pamietam.
W międzyczasie wymieniłem filtry kabinowe, może to też element układanki?

Bronek

Pionier e-mobilności
Odpalę klimę w garażu na max chłodzenie przy wew obiegu to moze osuszy filtr? (ma rok) . Mam nowy ale nie chce mi się gimnastykować, bo musiałbym to robić na zewnątrz.

Bronek

Pionier e-mobilności
Jest dziwnie... Ogarniam pomału. Światła lepiej ale kompletnie nie czują poziomu oświetlenia. Walą długimi na jasnych oświetlonych zjazdach np S6 itp.
Kierunkowskazy jak dla mnie mogli zostawić po staremu.
Nie kumam tej opcji z kontaktami? Nie miałem czasu ale nie wiem o co tam chodzi z tymi ikonkami itd.

Bronek

Pionier e-mobilności
U mnie był moment, po ruszeniu z garażu już w lekkiej ciemnocie ze jechalem chyba na pozycyjnych, bo mi dawali znaki.
Coś łatwe wysiadanie nie działa? Nie ustawia się po zatrzymaniu w pozycje easy entry?

Pierdzenie z aplikacji to odświeżona zabawka dla nowych posiadaczy i dzieci.

Fotel w trybie auto potrafi grzać jakbym zamawiał jajka na twardo.

Czyli jak zwykle dużo dali i trochę będzie do poprawki, cześć im się uda reszta zostanie na dłużej itp. Normalka i to jest to co m.in odróżnia Teslę od innych. Dla mnie to zabawa i fajna rzecz. Dla smutasów lub lubiących mieć wszystko poukładane już niekoniecznie.
Położenię strefy mediów powinno być zmienne jak to zrobili z podglądem przy kierunkowskach
Powrócili do prezentacji ciśnienia i info o przebiegu, podobnie było na początku.
Ale każdy będzie miał tu swoje uwagi

p0li

Pionier e-mobilności
Jest dziwnie... Ogarniam pomału. Światła lepiej ale kompletnie nie czują poziomu oświetlenia. Walą długimi na jasnych oświetlonych zjazdach np S6 itp.
Kierunkowskazy jak dla mnie mogli zostawić po staremu.
Nie kumam tej opcji z kontaktami? Nie miałem czasu ale nie wiem o co tam chodzi z tymi ikonkami itd.
musk ci zrobil dobrze a ty narzekasz? uwazaj bo bedziesz mial do czynienia z michalem ;)