2023.20

piotrazz

Posiadacz elektryka
U mnie w Y też 2023.20.9. 3 sprawdzę po 21, faktycznie sprawdza dopiero po 24h od ostatniego sprawdzenia. Żaden restart nic nie pomoże przed czasem.
Trójka też ściąga 2023.20.9. Może to jest prereq do 2023.26.1? Zobaczymy jutro ;-)

Bronek

Pionier e-mobilności
To poprawki. Czasem jest tak, że aktualizacje są wycofywane, a czasem ktoś się nie załapie i dostanie następną, wersję. Niemniej idą wolniej niż kiedyś, nawet komunikat jest że trwać będzie 50 minut, kiedyś to było 25.
Do tego jest ich z co najmniej 2 x mniej w "jednostce czasu" np rok

Generalnie nie ma się co napinać, ale pamiętam jak się czekał na to co terz jest oczywistością. Było grubo. Taki widok koszy na śmieci był mega radosny :) wydarzenie..

Michal

Moderator
Moim zdaniem 50 min właśnie przez mapy.

Bronek

Pionier e-mobilności
Moim zdaniem 50 min właśnie przez mapy.
NIE niestety. Pewnie os pozmieniali z algorytmami, może sprawdzają? Ale i bez map ostatnio są takie komunikaty

krzyss

Pionier e-mobilności
To poprawki. Czasem jest tak, że aktualizacje są wycofywane, a czasem ktoś się nie załapie i dostanie następną, wersję. Niemniej idą wolniej niż kiedyś, nawet komunikat jest że trwać będzie 50 minut, kiedyś to było 25.
Do tego jest ich z co najmniej 2 x mniej w "jednostce czasu" np rok

Generalnie nie ma się co napinać, ale pamiętam jak się czekał na to co terz jest oczywistością. Było grubo. Taki widok koszy na śmieci był mega radosny :) wydarzenie..
20.9 napisalo mi 25minut, a mam atoma ;)