2023.32

refi1234

Posiadacz elektryka
Obraz z kamer jest genialny, nawet w nocy jest po mieście bardzo fajny.

!!! Sprawdzcie po tej aktualizacji jedną rzecz u siebie, please.

Po upgrade ładowanie miałem ustawione na 78 lub 80% (oba poziomy testowałem), po ładowaniu wyłaczam na noc apke a rano mam ok 5% mniej. Tesla w systemie pokazuje zuzycie ok 5% jako 1% gotowość auta i 4% łacznośc z aplikacją - ale apka była wyłaczona w nocy po zakończonym ładowaniu.

Gdy ustawiłem ładowanie na poziom 82% toto już nie wystapiło i tego zuzycia ok -5% nie ma.

Jak jest u was?

Last edited:

danielm

Pionier e-mobilności
Obraz z kamer jest genialny, nawet w nocy jest po mieści bardzo fajny.

!!! Sprawdzcie po tej aktualizacji jedną rzecz u siebie, please.

Po upgrade ładowanie miałem ustawione na 78 lub 80% (oba poziomy testowałem), po ładowaniu wyłaczam na noc apke a rano mam ok 5% mniej. Tesla w systemie pokazuje zuzycie ok 5% jako 1% gotowość auta i 4% łacznośc z aplikacją - ale apka była wyłaczona w nocy po zakończonym ładowaniu.

Gdy ustawiłem ładowanie na poziom 82% toto już nie wystapiło i tego zuzycia ok -5% nie ma.

Jak jest u was?
nigdy nie wyłaczałem apki a w dodatku mam tessie i nie mam na razie z tym problemu

piotrazz

Posiadacz elektryka

Michal

Moderator
Co jakiś czas mam aktualizacje PUBG (gra na steam) i zajmuje ona albo 100 MB, albo 4GB. Nie wiem dlaczego co jakiś czas są takie duże, ale na pewno nie jest to kwestia rzeczywistej konieczności i dodawania FSD ;)

Bronek

Pionier e-mobilności
Pobiera sama. Decyzje o instalacji podejmujesz Ty. Lepiej jak ma wifi w zasiegu. Aby proponowała wersję beta, trzeba odpowiednio odklinąć opcje w menu..

Last edited:

Najnowsze dyskusje