kamera 360 to patent mobile eye, i wszyscy mają to od nichMam to 14.6 i ..? Mnie tylko cieszy ta przeglądarka na calym ekranie .Resza to duperele .
Żona dzisiaj wysiadała i patrzę - jestem Arabem ! były ich cztery . Jadąc nie patrzę na durnowate animacje . To jak zabawa , jest 10 aut a Tesla widzi ile ? O 10 ...sukces ! Po ch to?
Cudowanie z przeróbką obrazu live na te piktogramy , gify czy jak to zwać, dla mnie jest lekko idiotyczne. Tym niech zajmuje się komputer dla swich obliczeń potrzebnych do FSD , ja potrzebuję podgladu realnego obrazu. Do tej wizualiczacji, czy to z czujnikami czy bez czynników, nie mam zaufania i tak to weryfikuję w kamerze i czasem nawet w lusterkach.
To co dostajemy u nas w UE , staje się jakimiś upartym brnięciem w ślepą uliczkę .
Bez pozwolenia na FSD, Tesla przegra w Europie w tym temacie.
Inni w wizualizacjach 360° są lepsi .
Gdyby choć parkowała lepiej lub summon działał ?
Tesla nie lubi kupować patentów, opiera się na własnych wynalazkach.kamera 360 to patent mobile eye, i wszyscy mają to od nich
Dlatego mamy ujowe wycieraczki i wizualizację 360 ;-)Tesla nie lubi kupować patentów, opiera się na własnych wynalazkach.
Akurat dla mnie 360 i wycieraczki to przeżyję. W innych autach tego nie miałem i nie mam parcia na to. A wizualizacja, działa z każdą aktualizacją, lepiej. Znajomy ma 360 w qaszkaju i jakoś mu cięzko się to tego przyzwyczaić.Dlatego mamy ujowe wycieraczki i wizualizację 360 ;-)
Tiaaaaa. Efekt kwaśnych winogron 😀klasykAkurat dla mnie 360 i wycieraczki to przeżyję. W innych autach tego nie miałem i nie mam parcia na to. A wizualizacja, działa z każdą aktualizacją, lepiej. Znajomy ma 360 w qaszkaju i jakoś mu cięzko się to tego przyzwyczaić.
2024.9.5 to FSD branch, nie uraczysz jej w EU, poza tym zadna strata, bo bazuje na 2024.8.xPuścili nową 2024.9.5, a starej jeszcze nie mam.