2024.14

adamq

Fachowiec
W moim TM3 Highland wciąż brak update - aktualnie jest FW v.2024.8.9. Już się łudziłem, że coś się dzisiaj pojawi :p

inter

Pionier e-mobilności
W moim TM3 Highland wciąż brak update - aktualnie jest FW v.2024.8.9. Już się łudziłem, że coś się dzisiaj pojawi :p
Jest wstrzymane dla HL, pewnie dostaniemy 2024.14.9 lub zaraz 2024.20. Były jakies problemy pisałem kilka wątków wcześniej.

adamq

Fachowiec
Jest wstrzymane dla HL, pewnie dostaniemy 2024.14.9 lub zaraz 2024.20. Były jakies problemy pisałem kilka wątków wcześniej.
Rzeczywiście, przegapiłem Twojego posta. Teraz to niech już wrzucają 2024.20 z corneringiem dla matrixów :)

Michal

Moderator
Rzeczywiście, przegapiłem Twojego posta. Teraz to niech już wrzucają 2024.20 z corneringiem dla matrixów :)
Dać im rękę, to będą chcieli całe ciało :D

inter

Pionier e-mobilności
Dni coraz dłuższe, narazie bezużyteczne te doświetlanie zakrętów ;)
Ale fajne: Zawiera ulepszenia AUTO HVAC na upały. Klimatyzacja szybciej schładza kabinę i utrzymuje komfort przy niższym poziomie hałasu.

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
@Michal nie zabieraj nam tej ulotnej nadziei, na dostanie czegoś więcej 🥰😪

Michal

Moderator
Trzy miesiące tamta aktualizacja wychodziła, wczoraj dostali i już czekają na następną :D

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
No my właśnie ci gorsi, ci mniej lubiani… nic nie dostali… ja … ja… ja… chce jakiś bonus, gratis i promocje … za samo refresh w aplikacji nam Się należy 😉