2024.14

Mam i ja!
Na wizualizacji ruchu widać w pojazdach włączone kierunkowskazy oraz światła stopu - taka nowość, której chyba nie ma opisanej w release notes.
Jutro potestuję bardziej - póki co ładnie to wygląda.

Pepek

Posiadacz elektryka
Ale chyba gdzieś przeoczyłem, czy powiadomienie Sentry u nas w appce działa? Bo u mnie nic 🤷‍♂️
Ale trzeba pamiętać, że powiadomienie Sentry w apce dotyczy tylko sytuacji, gdy włączy się alarm. Czyli nie, że auto coś nagra, bo ktoś przejdzie obok, ale w sytuacji, kiedy załączy się alarm auta - pojazd wtedy zaczyna hałasować, w apce już wcześniej wtedy przychodziło powiadomienie o alarmie, ale od tej wersji dodatkowo w apce jest pokazywany film z nagrania z tej aktywacji alarmu.

inter

Pionier e-mobilności
Obstawiałbym drugą opcję - bo otwiera klapę również przy odryglowanych drzwiach. Właśnie odkryłem, że mój S23 nie ma UWB :cautious:
Bo maja tylko z + i ultra ;)

krzyss

Pionier e-mobilności
Mam i ja!
Na wizualizacji ruchu widać w pojazdach włączone kierunkowskazy oraz światła stopu - taka nowość, której chyba nie ma opisanej w release notes.
Jutro potestuję bardziej - póki co ładnie to wygląda.
Co ciekawe czesto pokazuje mi odwrotnie te kierunki.
Gosc miga w lewo a na ekranie w prawo :)

Co ciekawe czesto pokazuje mi odwrotnie te kierunki.
Gosc miga w lewo a na ekranie w prawo :)
na to nie zwróciłem uwagi :)

jeden minus aktualizacji - co prawda to nowe okienko w lewym dolnym rogu z audio jest fajne, ale brakuje mi możliwości wysunięcia go do góry i wybrania np. ostatniej playlisty ze spotify albo radia. Teraz trzeba włączyć okno na cały ekran.

ciekawostka: ten rozszerzony widok z wizualizacją na pełnym ekranie w menu nazywa się... nawigacja.

inter

Pionier e-mobilności
ciekawostka: ten rozszerzony widok z wizualizacją na pełnym ekranie w menu nazywa się... nawigacja.
Ten rozszerzony widok, narazie mnie rozprasza, za duzo sie dzieje ;)