Obstawiałbym drugą opcję - bo otwiera klapę również przy odryglowanych drzwiach. Właśnie odkryłem, że mój S23 nie ma UWBwłaśnie jestem po krótkim teście otwierania klapy bagażnika. Pod sklepem zadziałało, w garażu już nie. może dlatego, że w garażu auto nie miało zaryglowanych zamków? albo "źle" stałem?
Ale trzeba pamiętać, że powiadomienie Sentry w apce dotyczy tylko sytuacji, gdy włączy się alarm. Czyli nie, że auto coś nagra, bo ktoś przejdzie obok, ale w sytuacji, kiedy załączy się alarm auta - pojazd wtedy zaczyna hałasować, w apce już wcześniej wtedy przychodziło powiadomienie o alarmie, ale od tej wersji dodatkowo w apce jest pokazywany film z nagrania z tej aktywacji alarmu.Ale chyba gdzieś przeoczyłem, czy powiadomienie Sentry u nas w appce działa? Bo u mnie nic 🤷♂️
Bo maja tylko z + i ultraObstawiałbym drugą opcję - bo otwiera klapę również przy odryglowanych drzwiach. Właśnie odkryłem, że mój S23 nie ma UWB![]()
Co ciekawe czesto pokazuje mi odwrotnie te kierunki.Mam i ja!
Na wizualizacji ruchu widać w pojazdach włączone kierunkowskazy oraz światła stopu - taka nowość, której chyba nie ma opisanej w release notes.
Jutro potestuję bardziej - póki co ładnie to wygląda.
na to nie zwróciłem uwagiCo ciekawe czesto pokazuje mi odwrotnie te kierunki.
Gosc miga w lewo a na ekranie w prawo![]()
Ten rozszerzony widok, narazie mnie rozprasza, za duzo sie dziejeciekawostka: ten rozszerzony widok z wizualizacją na pełnym ekranie w menu nazywa się... nawigacja.
Tylko dla nowych trójek.czy to automatyczne otwieranie klapy trzeba jakoś włączyć ? W opcjach nic nie widać ….
Jeśli chodzi o 3, to raczej trzeba mieć 3 HLczy to automatyczne otwieranie klapy trzeba jakoś włączyć ? W opcjach nic nie widać ….