2024.20

Pyo_trek

Posiadacz elektryka

danielm

Pionier e-mobilności
wróble donoszą że spadła czułość wartownika więc jeśli chcą ograniczyć zużycie jeszcze bardziej to może się okazać że wartownik jest bezużyteczny

Kszychu

Pionier e-mobilności
wróble donoszą że spadła czułość wartownika więc jeśli chcą ograniczyć zużycie jeszcze bardziej to może się okazać że wartownik jest bezużyteczny
To mówisz że teraz jest mniej czuły? U mnie nagrywa zdecydowanie zbyt dużo. Jak tylko ktoś przejdzie przed autem to najpewniej zapisze nagranie

danielm

Pionier e-mobilności
To mówisz że teraz jest mniej czuły? U mnie nagrywa zdecydowanie zbyt dużo. Jak tylko ktoś przejdzie przed autem to najpewniej zapisze nagranie
rzadko używam wartownika więc moich danych nie mam ale na fb kilka osób donosiło że nawet obcierek parkingowych nie rejestruje. jak używałem wartownika kiedyś to miałem kilkanaście/kilkadziesiąt nagrań, teraz czasem mam kilka czasem zero mimo że auto zaparkowane przy ulicy

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Kurde to u mnie odwrotnie, ktoś dwa metry od auta przejdzie, albo rower przejedzie i mam filmik.
W zasadzie mógłbym powiedzieć że jego czułość mnie trochę nomen omen „znieczula”

Kszychu

Pionier e-mobilności
Kurde to u mnie odwrotnie, ktoś dwa metry od auta przejdzie, albo rower przejedzie i mam filmik.
W zasadzie mógłbym powiedzieć że jego czułość mnie trochę nomen omen „znieczula”
U mnie to samo, godzinę zostawisz auto pod sklepem i masz 20 nagrań, a na każdym ktoś po prostu idzie w sporej odległości od auta

UseYbrain

Posiadacz elektryka
Mi przez 3 lata nagrał wszystkie osoby które przechodziły a nie nagrał jak ktoś mnie zahaczył. Ale drugi raz nagrał jak cofając mnie dotknęli.

wiktor

Posiadacz elektryka

ja przez to sie nauczylem parkować dalej, żeby mieć mniej nagrań. i pod samym sklepem już nie zosstawię.