2024.20

Kszychu

Pionier e-mobilności
ja przez to sie nauczylem parkować dalej, żeby mieć mniej nagrań. i pod samym sklepem już nie zosstawię.
A to ja nawet spaliniakiem starym zardzewiałym parkowałem daleko od sklepu. Mniejsza szansa na przycierke, mniej przebijania się przez ludzi z wózkami, nikt nie staje za plecami jak parkujesz tyłem. Same zalety :D

inter

Pionier e-mobilności
No to się hamerykańce, doczekali adaptacyjnego oświetlenia.
Może do końca czerwca, doczekamy sie doświetlenia zakrętów i poprawione HVAC.

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
A to ja nawet spaliniakiem starym zardzewiałym parkowałem daleko od sklepu. Mniejsza szansa na przycierke, mniej przebijania się przez ludzi z wózkami, nikt nie staje za plecami jak parkujesz tyłem. Same zalety :D
Ja też sie tak staram, i wiesz … w jakiś dziwny sposób to przyciąga innych 😉
Staje na końcu parkingu, w nadziei na samotność … to znajduje się ktoś, kto dochodzi do wniosku, że skoro tak daleko zaparkowałem, to muszą tu dawać coś dobrego za darmo, i parkuje obok mnie 😉

Nosz jak mnie to wnerwia 😉

Kszychu

Pionier e-mobilności
Ja też sie tak staram, i wiesz … w jakiś dziwny sposób to przyciąga innych 😉
Mnie na jazdach uczyli parkowania w odniesieniu do aut już zaparkowanych. Może ci ludzie nie umieją parkować tam gdzie są same linie, a bardzo chcieliby zaparkować daleko. Wtedy pojawiasz się Ty na białym koniu, dajesz im punkt odniesienia i mogą sobie zaparkować dokładnie tak jak uczyli ich na jazdach :D

inter

Pionier e-mobilności
Pojawiła się wersja 2024.20.1, coś ostrożnie wdrażają.

inter

Pionier e-mobilności
No i .20.1 ruszyła, narazie bez Polski.

inter

Pionier e-mobilności
Już jest w Polsce. Idzie do mnie, wieczorem sprawdzę jak doświetlanie zakrętów wygląda. No i trzeba się wybrać na SuC 😝
Rano praktycznie na całą europę puścili.