2024.20

inter

Pionier e-mobilności
Hehe nie no przecież napisałem że może to przypadek a może nie, generalnie widziałem ze jest masowo rollowany ten updejt na tesle ale jak zwykle mnie omijało, cała dobe tesla stała uśpiona w garażu bo nią nie jeździłem mając chwile późnym wieczorem poszedłem do garażu w celu głownie przejrzenia nagrań z wartowniaka i rejstratora żeby pamięć na pendrive sie nie zapchała. Auto działalo tak 15-20 miniut ja sobie klikałem i aktualizacja sie pojawiała. Generalnie dla mnie to logiczne że jak auto jest uśpione to raczej nie sprawdza aktualizacji co chwile, tymbardziej jak ma niski stan naładowania a miałem coś koło 30% jeśli dobrze pamiętam ale jak to wiadomo w tesli to logika nijak sie ma z rzeczywistością. :D wiec ja wychodzę z założenia że u Muska wszystko możliwe. :p
U mnie auto sprawdzało 11.06 rano aktualizację, potem po południu od kilku godzin było uśpione, a o 21.30 przyszło info o aktualizacji. Wygląda to tak, że serwer wysyła info i wybudza samochód przez WOL.

krzyss

Pionier e-mobilności

inter

Pionier e-mobilności
szczerze to nie zauważyłem a lubię mieć chłodno w aucie
Jeszcze nie ma upałów, ale zauważyłem, że wentylatory chodzą ciszej.

qb4hkm

Pionier e-mobilności
przydała by się opcja na stałe wyłączyć nawiew na tył, zawsze muszę to z palca robić jak dzieciaki/żona jedzie z tyłu bo im wieje...