2024.20

tomA

Posiadacz elektryka
A u mnie dziś 5 kWh w ciągu nocy pobrał !!! i do tego specjalnie był nie zamknięty (bez sentry, alarmów) czyli jak zazwyczaj....
Nie jestem lajkonikiem - auto mam ponad rok (i jeżdżę już ponad 43k km) i pierwszy raz takie jaja....
no i ja mam nową wersję od soboty - wersję: 2024.20.1 więc się nie cieszcie tylko obserwujcie baterie ;-)

Attachments

• Zrzut ekranu 2024-06-18 o 07.51.51.png
    Zrzut ekranu 2024-06-18 o 07.51.51.png
    1,2 MB · Liczba wyświetleń: 22

inter

Pionier e-mobilności
A u mnie dziś 5 kWh w ciągu nocy pobrał !!! i do tego specjalnie był nie zamknięty (bez sentry, alarmów) czyli jak zazwyczaj....
Nie jestem lajkonikiem - auto mam ponad rok (i jeżdżę już ponad 43k km) i pierwszy raz takie jaja....
no i ja mam nową wersję od soboty - wersję: 2024.20.1 więc się nie cieszcie tylko obserwujcie baterie ;-)
Ja zauważyłem nawet mniejsze zuzycie w drybie uśpienia, na tej aktualizacji.

adamq

Fachowiec
Wczoraj wieczorem był update, później przejechałem jakieś 30 km. Dzisiaj rano (po postoju 8h) stan naladowania taki sam jak po wczorajszym wieczornym wyjeździe. Tyle samo procent i tyle samo estymowanych km.

to_masz

Posiadacz elektryka
@tomA a jak odpalisz "aktywność" w Tessie to widzisz, że samochód przez noc był "uśpiony", czy nie?