gdzie / jak ogarnąć SEXY buttons? tak żeby zapłacić i ktoś to zrobił dla mnieSEXY Commander ma taką opcję za mniej niż 19500 w Rozszerzonym AP.
gdzie / jak ogarnąć SEXY buttons? tak żeby zapłacić i ktoś to zrobił dla mnie
Tak, kazdy kto choc jeden plastik w samochodzie zdejmował bez problemu Ci to zamontujew TM3 Highland też można to podłączyć?
Ja akurat mam tylko commandera, a apka załatwia resztę. W sierpniu, ma byc funkcja otwierania bagażnika.to świetnie. to jeszcze podpowiedzcie Koledzy co tu warto kupić, bo widzę że są różne opcje: przyciski, pokrętła, 4,6,8?
A jak się je wciska to gdzieś wyskakuje info, że tryb został zmieniony? Bo rozumiem, że wciśnięcie trybu oszczędza nam kliknięcie na ekranie home -> tryb jazdy -> chill/plaid czyli trzy wciśnięcia. Tylko skąd wiemy, który jest włączony wtedy?Musisz sobie zobaczyć jakie chcesz uzywac funkcje i ile przycisków potrzebujesz. Pod jeden przycisk mozna dac 3 funkcje(pojedyncze, podwójne i dlugie kliknięcie) tylko gdy dodasz cos wiecej niz pojedyncze to pojedyncze bedzie wolniej dzialalo o te 0,5-1s. Dlatego ja mam tylko pojedyncze na tych ktore czesto używam. Uzywam pod kierownicą 2 szt do autopilota i zmiany trybu chill-plaid
do drzwi 3szt, jeden do otwierania schowka i oświetlenie w środku i jeden do drzwi.
W przypadku 3/Y wydaje mi sie ze 4 przyciski sa akurat