nabrU
Moderator
fajnie że wreszcie auto mode klimatyzacji może zmniejszyć obroty wentylatora w momencie kiedy rozmawiasz przez telefon.
Miałem to w swojej Vectrze C z końca 1996 roku
fajnie że wreszcie auto mode klimatyzacji może zmniejszyć obroty wentylatora w momencie kiedy rozmawiasz przez telefon.
No good for you jak to mówią. Za to nie miałeś dużo innych rzeczy. Vectra z 1996 roku mająca Bluetooth to pogratulować szczególnie że standard w wersji 1.0 pojawił się w 1999 roku.Miałem to w swojej Vectrze C z końca 1996 roku![]()
Spotify używam nie tylko w samochodzie, ale wszędzie indziej też.Ale spotifi jest gratis, przy opłacie łączności premium.
Moje playlisty np. YT premium mam i tak, więc dla mnie to dobra i w sumie dość mocno pożądana opcja. Oferuje to co reszta serwisów streamingowych z muzyką.a co może zaoferować YouTube Music
to chyba jest od kilku miesięcy?fajnie że wreszcie auto mode klimatyzacji może zmniejszyć obroty wentylatora w momencie kiedy rozmawiasz przez telefon.
To dlaczego jest w release notes? Może coś zmienili w tym.to chyba jest od kilku miesięcy?
Raczej nieKomuś już ściąga?