Długie i matrixy to to samo.... Pchnięcie dźwigni włączy matrixy jeśli masz je ustawione.Ale dźwignia od siebie włączy matrixy, czy high beam na stałe? Bo ja bym chciał włączać/wyłączać matrixy a nie same długie. Tj. wyłączać długie jednym kliknięciem ale włączać długie + matrixy od razu, a nie same długie.
Nie doprecyzowalem, że chodzi mi o stałe manualne włączenie świateł drogowych przy aktywnej funkcji auto high beam. We wspomnianym przypadku, gdy pociągniemy dźwignie do siebie, światła drogowe będą świecić tak długo jak pociągamy za dźwignię. Gdy puścimy, override się zakończy. Myślę, że większość kierowców w ten sposób ostrzega kolegów o misiaczkach czy krokodylach.Można przytrzymać dźwignię do siebie. Wtedy wali długimi i nie patrzy na nic.
Czy komuś to działa? Nie mam żadnej nowej funkcji w telefonie.• Save Dashcam & Sentry Mode clips to phone
Premium connectivity jest potrzebne oraz iphone. Na razie nie ma na Androidzie, ale ma być.Czy komuś to działa? Nie mam żadnej nowej funkcji w telefonie.
Dzisiaj byłem przy samochodzie z samym Apple Watch'em i działało poprawnie na wersji 2024.44.25.2. Samochód mi się zamyka dopiero po odejściu o dobrych kilka metrów.Czy ktoś ma problemy z w kluczykiem w Apple Watch? Ostatnio jakby przestał działać :/ znowu się muszę obracać tyłkiem do samochodu.
Mam 25.2 na razie przeinstalowałem aplikację na zegarku i sparuję kluczyk jeszcze raz. Dziwne bo pokazuje że ostatni raz go widział 16 grudnia a zegarek mam zawsze przy sobie.Dzisiaj byłem przy samochodzie z samym Apple Watch'em i działało poprawnie na wersji 2024.44.25.2. Samochód mi się zamyka dopiero po odejściu o dobrych kilka metrów.
Zainstalowałem wersję 2024.44.25.3 ale na niej nie przetestowałem
Ogromna różnica po bokach. U mnie na HW3 jest minimalna.
Obraz z podgladu jest tez mocniej przyciety z gory/dolu, wiec proporcje ostatecznie są inne.
Btw. nie widze powodu dlaczego przy ostrzeganiu mialaby nie korzystac z kamer bocznych, ktore też skierowane są do tyłu.