Duże Łosie chciałoby się rzecWłaśnie i nowe reniferki
View attachment 22498
Duże Łosie chciałoby się rzecWłaśnie i nowe reniferki
View attachment 22498
Najbardziej mnie ciekawi Rear Cross Traffic Alert - ani tam nie ma czujników, ani kamery skierowanej w takich kierunkach. No chyba że są
Typowy Rear Cross Traffic Alert na czujnikach dalekiego zasięgu:
View attachment 22486
Można spytać skąd to info?Obraz z tylnej kamery ktory widzisz na ekranie jest ponoc przycinany. Rzeczywisty kąt jest większy.
Moim zdaniem nieprawda. Jak się wchodzi w serwis i tam podgląd kamer to jest ten sam obraz co przy cofaniuMożna spytać skąd to info?
Zgadzam się, wątpię żeby ucinali ten obraz.Moim zdaniem nieprawda. Jak się wchodzi w serwis i tam podgląd kamer to jest ten sam obraz co przy cofaniu
Zobacz release notes z 2023.32.6Można spytać skąd to info?
Moim zdaniem nieprawda. Jak się wchodzi w serwis i tam podgląd kamer to jest ten sam obraz co przy cofaniu
To macie Panowie złe zdanie. Zobaczcie sobie jak szeroko widać w kamerze tylnej w trybie sentry lub rejestratora. Jest to na 100proc obiektyw szerokokątny.Zgadzam się, wątpię żeby ucinali ten obraz.
Ale w połączeniu z bocznymi kamerami to obraz jest bardzo szeroki (stojąc pomiędzy pojazdami jest ciut szerszy niż z tylnej kamery)
Sprawdziłem. Widać dokładnie tak samo jak przy cofaniu. Nie bardzo więc rozumiem co masz na myśli. Nikt nie twierdzi, że obiektyw tylnej kamery nie jest szerokokątny…To macie Panowie złe zdanie. Zobaczcie sobie jak szeroko widać w kamerze tylnej w trybie sentry lub rejestratora. Jest to na 100proc obiektyw szerokokątny.
Z tego co rozumiem to chodzi o przycięcie górnej i dolnej części obrazu co nie ma znaczenia dla tej funkcji (ostrzegania o ruchu poprzecznym przy wyjeździe tyłem)Zobacz release notes z 2023.32.6