2025.14 - Tesla 2025 Spring Update

kaktus

Posiadacz elektryka
Czy to jest wrażenie czy widok tylnej kamery został zmodyfikowany i mocno obcięty? Parkuje tyłem do kresek aby mieć jeszcze dostęp do bagażnika i mam wrażenie że widzę je znacznie bliżej krawędzi ekranu niż wcześniej.

nabrU

Moderator
Ja osobiście nie widzę, żadnej zmiany w widoku tylnej kamery, ale to zapewne przez to, że poprzednio na to jakoś uwagi nie zwracałem.

Wysokości podniesienia klapy bagażnika nie sprawdzałem bo moja TM3 spędza cały rok poza garażem.

Jest opcja w navi 'pomijaj autostrady', ale nie sprawdzałem jak działa.

Przeglądarka Sentry wygląda ciutkę inaczej.

Co do tras alternatywnych NotATeslaApp sugerowała że będą 3 opcje: trasa szybka, trasa z udogodnieniami na postojach i trasa z mniejszą ilością ale dłuższych ładowań. W rzeczywistości opcje są dwie: trasa szybka (czyli coś takiego jak do tej pory) i trasa z udogodnieniami na postojach i mniejszą ilością ale dłuższych ładowań. Slowem opcja 2 i 3 jest wspólnie, a nie osobno jak sugerowano w necie. Przykład mojej standardowej testowej trasy do Inverness poniżej w obu opcjach trasy:

PXL_20250501_183859828.jpg

PXL_20250501_183958080.jpg

kaktus

Posiadacz elektryka
Ja osobiście nie widzę, żadnej zmiany w widoku tylnej kamery, ale to zapewne przez to, że poprzednio na to jakoś uwagi nie zwracałem.
właśnie zastanawiam się czy ta zmiana nie dotyczy tylko HL gdzie widok był inny niż w 3 sprzed liftu. A teraz mam wrażenie że jest podobnie.

inter

Pionier e-mobilności
No to wyszła poprawka poprawki.

Version 2025.14.3.1​

kaktus

Posiadacz elektryka
Czy ktoś z was też ma tak, że muzyka po wejściu do auta nie gra automatycznie - muszę ręcznie nacisnąć play. Coś z tym można zrobić?
ja akurat tak nie mam, ale błąd zgłaszany przez wiele osób po tym update

Najnowsze dyskusje