Po ikonie mozna poznac, ze iTunes czyli reklamy nie z tesliA to DAB, czy itunes bez opłaty.
Po ikonie mozna poznac, ze iTunes czyli reklamy nie z tesliA to DAB, czy itunes bez opłaty.
Nie uzywam iTunes, bo jest słaba jakość dźwieku. Więc nie wiem jaka to ikonaPo ikonie mozna poznac, ze iTunes czyli reklamy nie z tesli
Tam sie nie trzeba logować, jeśli masz aktywne to źródło to łatwo nawet przypadkowo wcisnąć TuneIn zamiast radio potem RMF i od tego czasu masz reklamy. Da sie powyłaczać źródła z których nie korzystasz żeby Ci miejsca w menu nie zabierały.Ej, ale ja nie używam ani itunes ani TuneIn, nawet nie włączałem aplikacji ani się nie logowałem
Włączyłeś radio internetowe TuneIn zamiast radia DAB. Jak nie chcesz reklam w radiu internetowym to musisz wykupić TineIn ProEj, ale ja nie używam ani itunes ani TuneIn, nawet nie włączałem aplikacji ani się nie logowałem
To spróbuj zmienić język menu, wykasuje się cache, i zobaczysz czy pomogło.Panowie(i Panie) jeszcze raz tłumaczę, że nie włączyłem tunein, mało tego, próbowałem włączyć z powrotem tylko na radio.
Ja właściwie radia nie słucham, bo tam tylko ściek jest, głównie muzyka z USB
Te ustrojstwo wraca.
Bug najprawdopodobniej, albo(mało prawdopodobne) tani sposób na zarobek tesli.
Już tak robiłem, nic nie dało.To spróbuj zmienić język menu, wykasuje się cache, i zobaczysz czy pomogło.