Michał z Krakowa
Zadomawiam się
Myślałem, że jakieś update'y w mapach przyjdą, ale do 2025.14.7 na razie nic, może 2025.14.8...
Mapy przychodzą osobno. Ostatnia aktualizacja była w lutym, następna pewnie w sierpniu.Myślałem, że jakieś update'y w mapach przyjdą, ale do 2025.14.7 na razie nic, może 2025.14.8...
W planach była możiwość wpisania numeru rejestracji.Na animacji auta pojawiła się tablica z tyłu? Czy to zawsze było ale nie zauważyłem xD?
Tak, kojarzę to ale nie zauważyłem wcześniej tej tablicy na aucieW planach była możiwość wpisania numeru rejestracji.
Stąd już tylko dwa lata prac programistów, żeby zrobić ostrzeżenie o pozostawieniu telefonu na ładowarce.Release notes dla najnowszej wersji 2025.14.12:
![]()
2025.14.12 Official Tesla Release Notes - Software Updates
Tesla software update 2025.14.12 includes Child Left Alone Detection, Adaptive Headlights, Blind Spot Camera on Driver Screen, Alternative Trip Plans, Avoid Highways, Dashcam Update and Side Camera Recording, Save Trunk Height Based on Location, Lane Departure Avoidance, Save Frunk Height Based...www.notateslaapp.com
Z nowości - monitorowanie obecności dzieci pozostawionych w pojeździe.