Bronek

Pionier e-mobilności
Dziwne jest też że czasem są tylko dwa pikniecia w Samsungu i nic . Generalnie to funkcja ratująca brak tradycyjnego kick sensora, podobnie jak z czujnikiem deszczu itp , będą jaja i kombinacje ...

Bronek

Pionier e-mobilności
Spróbujcie usunąć dane telefonu i klucz z Tesli, a następnie ponownie połączyć.
Dzieki
Faktycznie frunk mi ożył, ale co sie napipkał... a ja mokłem ........ 2x , potem 3x itp i otworzył Szybciej telefonem a o pilocie nawet nie wspominam

zibizz1

Pionier e-mobilności
Spróbujcie usunąć dane telefonu i klucz z Tesli, a następnie ponownie połączyć.
Wywaliłem i dodałem klucz i nic.
Wywaliłem urządzenie BT i wywaiłem klucz i dodałem oba i nadal się nie otwiera.

Tak jak pisałem mam pewnie telefon z czarnej listy. Zamykam ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Bronek

Pionier e-mobilności
Frunk mi się otworzył ale tylny ni h ja
Deszcz to nie chce mi się bawić..
Generalnie g...na funkcja , pewnie dopracują lecz to pipkanie trwa , a z drrugiej jakby sie otwieralo szybciej, to by było to niekiedy niepożądane.
Nie ma kick sensora customowego do frunka , a mam do trunka z którego nie korzystam ,mto leży ten kit gdzieś na dnie Tesli.

@zibizz1 ja też ale i BT telefon

inter

Pionier e-mobilności
Frunk mi się otworzył ale tylny ni h ja
Deszcz to nie chce mi się bawić..
Generalnie g...na funkcja , pewnie dopracują lecz to pipkanie trwa , a z drrugiej jakby sie otwieralo szybciej, to by było to niekiedy niepożądane.
Nie ma kick sensora customowego do frunka , a mam do trunka z którego nie korzystam ,mto leży ten kit gdzieś na dnie Tesli.

@zibizz1 ja też ale i BT telefon
Po ostatniej aktualizacji S3XY, tylny bagażnik zaczął się za każdym razem otwierać.

inter

Pionier e-mobilności
My nie o sexy a o UWB na marginesie ten frunk otwiera mi sie w zależności od ?.....
Wiem, dlatego zachwalałem S3XY.