2025.2

KrzysztofFly

Moderator
Temat już jest ogólny 2025.2, po co robić zamieszanie na forum, z każdą nową wersją która nic nie wnosi.
Zrobione ;).

inter

Pionier e-mobilności
Dzisiaj oprogramowanie 2025.2.8 pobrało rekordową ilość 10.3 GB.
Wysłała ledwo 190 MB.

swistak

Posiadacz elektryka
W/s otwierania się bagażnika...
Gdzie to się klika? Nie mogę znaleźć.
1741161123947.png
W menu Bezpieczeństwo i kierowcy jest "Kluczyk w telefonie" ale to ma przycisk włącz/wyłącz.

inter

Pionier e-mobilności
W/s otwierania się bagażnika...
Gdzie to się klika? Nie mogę znaleźć.
View attachment 25548
W menu Bezpieczeństwo i kierowcy jest "Kluczyk w telefonie" ale to ma przycisk włącz/wyłącz.
A masz nową 3? W starej tego nie ma.

swistak

Posiadacz elektryka
A masz nową 3? W starej tego nie ma.
No pewnie. Jak w podpisie. Aplikacja też aktualna.
W aucie mam to włączone. W telefonie mam UWB i jest udostępnione dla aplikacji Tesla. Ale nie udało mi się dotrzeć do "Aktualizacji" Kluczyka w telefonie.

Bronek

Pionier e-mobilności
U mnie z 4x zadziałało i muz nie działa -Android 15 Pixel Fold . Aktualizacja z końcówką 8 tradycyjnie zdechla po kilku godzinach stania na 84%.
Od okolo roku , dwóch obserwuję pogorszenie calego procesu aktualizacji no i znaczne zwolnienie tempa . Po prostu już niewiele chyba im programowo do poprawki i udoskonaleń zostało ??

mm-tesla

Posiadacz elektryka
W aucie mam to włączone. W telefonie mam UWB i jest udostępnione dla aplikacji Tesla. Ale nie udało mi się dotrzeć do "Aktualizacji" Kluczyka w telefonie.
poszukaj w google i reddit, ogólnie to zalecają usunięcie kluczyka i apliakcji z telefonu i ponowne sparowanie, jest na to jakaś instrukcja.

pmlody

Pionier e-mobilności
U mnie z 4x zadziałało i muz nie działa -Android 15 Pixel Fold . Aktualizacja z końcówką 8 tradycyjnie zdechla po kilku godzinach stania na 84%.
Od okolo roku , dwóch obserwuję pogorszenie calego procesu aktualizacji no i znaczne zwolnienie tempa . Po prostu już niewiele chyba im programowo do poprawki i udoskonaleń zostało ??
Albo najpierw robili soft pod ct, a teraz pod cab 🤔

grypiomi

Fachowiec
Sprawdź czy UWB włączony. Jeśli tak wyczyść dane aplikacji, usuń klucz, rozparuj BT. Zrób wszystko jakbyś miał nowy samochód i nowy telefon.