Gwarantuję, że bardzo szybko wyłączyłbyś tę funkcję. Nie ma czego żałować 😉Shit :/
Telefon będę niedługo miał odpowiedni, tylko auto będzie trzeba zmienićże bardzo szybko wyłączyłbyś tę funkcję - nie ma czego żałować. 😉
Gwarantuję, że bardzo szybko wyłączyłbyś tę funkcję. Nie ma czego żałować 😉Shit :/
Telefon będę niedługo miał odpowiedni, tylko auto będzie trzeba zmienićże bardzo szybko wyłączyłbyś tę funkcję - nie ma czego żałować. 😉
Rozwiniesz myśl?Ja telefon mam odpowiedni, a samochodu na razie nie planuję zmieniać 😉
Ale jest na to rozwiązanie od S3XY które działa podobnie 👍
Tu nie ma się co dziwić tylko wystarczy sprawdzić. "Ułamek" telefonów na rynku ma UWB (same flagowce i postflagowce): iPhony (od modelu 11, przy czym SE nie ma, jest w Watch), Samsungi Galaxy (od modelu 21, Note, Z Fold), Google Pixel (od modelu 6, tylko wersja Pro, w tym Watch Seria 3), i zdaje się Motorola Edge 50 Ultra. Co ciekawe Oppo jest w alliance zrzeszonym wokół UWB a jednak brak UWB w telefonach Oppo. Taki jest mniej więcej stan na dziś. A co jutro? Standard się rozwija/rozszerza więc pewnie coraz więcej nowych smartfonów będzie miało.UWB mają kilkuletnie flagowce.
Ta technologia idzie bardzo szybko do przodu. Nie zdziwiłbym się, gdyby dzisiaj ją miała większość telefonów ze średniej półki.
A to ciekawe co piszesz o OP13. Wyrzuciłem go z kręgu zainteresowania właśnie na brak UWB, w tej sytuacji wracaStandard się rozwija, bo najnowszy chip Qualcomm Snapdragon 8 Elite ma wbudowany moduł. Taki Oneplus 13 to ma, ale nie aktywowany. Na forum Oneplusa pytają czy tego potrzebują. Wiąże się to z certyfikatami i dodatkowymi kosztami.
U mnie w dniu wczorajszym obecne (wersja 2024.45.32.2)Trochę zmienię temat, czy wam też w ostatnim czasie usunęło Disney+ z platformy kino?
Wydaje mi się że musiało się to stać przy którejś ostatniej aktualizacji... (dzieciaki mnie wczoraj poinformowały)
kurcze u mnie ta sama 24.45.32.2, i nie mam tego ani na przednim ani tylnym ekranie... Spróbuje zrobic reset z rolki... mam nadzieje ze pomoże bo na ferie czeka mnie trasa 1400km...U mnie w dniu wczorajszym obecne (wersja 2024.45.32.2)
A to już dawno - otwórz Disney w przeglądarce i wróciTrochę zmienię temat, czy wam też w ostatnim czasie usunęło Disney+ z platformy kino?
Wydaje mi się że musiało się to stać przy którejś ostatniej aktualizacji... (dzieciaki mnie wczoraj poinformowały)