2025.20

inter

Pionier e-mobilności
Last edited:

inter

Pionier e-mobilności

Kszychu

Pionier e-mobilności
Charging can now be stopped and the charge cable released by pulling and holding the rear left door handle for 3 seconds, provided the vehicle is unlocked or a recognized key is nearby. This is especially useful when the charge cable doesn’t have an unlatch button. You can still release the cable using the vehicle touchscreen or the Tesla app.
Zrzyna z SEXY

inter

Pionier e-mobilności
Dzisiaj 2025.20 została udostępniona.

Bronek

Pionier e-mobilności
Zrzyna z SEXY
Mi się wydaje że i jedno i drugie czyli dostosowują do tego co inni robią lub chcą , ale też niektóre rzeczy wprowadzają chyba w zgodzie z jakąś strategią.

mm-tesla

Posiadacz elektryka
SEXY to tylko kwestia czasu, jak zniknie, bo Tesla sama mogłaby to wykonać 100x taniej i 100x lepiej.

cooler

Pionier e-mobilności
SEXY to tylko kwestia czasu, jak zniknie, bo Tesla sama mogłaby to wykonać 100x taniej i 100x lepiej.
Ja się do dziś dziwię że nie zrobili np tak oczywistych rzeczy jak klamki, kicklock, automatyczne włączanie AP po zmianie pasa... SEXY przydaje się właściwie tylko do tych rzeczy...

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Ja się do dziś dziwię że nie zrobili np tak oczywistych rzeczy jak klamki, kicklock, automatyczne włączanie AP po zmianie pasa... SEXY przydaje się właściwie tylko do tych rzeczy...
Ja kupiłem dla włączania autopilota i wyłączania ponad 140, działa jak złoto. Właściwie powinni to zbanować, bo zabiera im to klientów do upgrade autopilota.