2025.20

Bronek

Pionier e-mobilności
Każdy ma swoje wybrane i czesto uzywane funkcje ..... u mnie sexy to falcony, drzwi pasażera z przodu , frunk (wszystko elektrycznie). Do tego podziękowanie , wew obieg i zawieszenie , czaem skladanie lusterek ....więc co Cyryl to inne
Metody korzystania. I jest tego do wyboru
Pomijam automatyzację powrotu AP po przekroczeniu i powrocie z 140, aktywacje po zmianie pasa ...

cooler

Pionier e-mobilności
Ja kupiłem dla włączania autopilota i wyłączania ponad 140, działa jak złoto. Właściwie powinni to zbanować, bo zabiera im to klientów do upgrade autopilota.
Racja, to najważniejszy feature, zapomniałem że to mam bo tak dobrze działa - koniec z banem do końca trasy z powodu przekroczenia 140, choć ostatnio jak podtrzymujesz gazem prędkość większą niż zadana na AP zbyt długo to też jest ban! Porąbało tych z Tesli już...

inter

Pionier e-mobilności
Pojawiła się 20.3.

Slaww

Fachowiec
SEXY to tylko kwestia czasu, jak zniknie, bo Tesla sama mogłaby to wykonać 100x taniej i 100x lepiej.
Tesli pasuje taki sexy - są funkcje takie jak wyciszenie pikania o przekroczeniu prędkości czy auto otwieranie drzwi, które oficjalnie w samochodzie być nie mogą (kwestie prawne) - a tak 3rd party to realizuje i klienci zadowoleni samochodu ;)

Bronek

Pionier e-mobilności
Faceci po prostu wyczaili jak wykorzystać oprogramowanie i tak jak np programy do makr mogą zautomatyzować inne komputery , rzeczy itp . Zaryzykowali inwestycje .
Tu mieliśmy tez różne próby np z zapisem sentry w chmurze , przeglądarkami ale szału nie widzę ?
Z jednej strony testujemy coś za co Tesla nie odpowiada z drugiej strony S3XY obnaża możliwości systemu. To jest naprawę wartość dodana . W komentarzach pojawia sie niemal zawsze opinia , ze ja bym chciał mieć wszystko od razu . Każdy by chciał ...I najlepiej za darmo :) .Nigdzie tak nie ma .
Ja podziwiam oprogramowanie i podejscie za myślenie do przodu .Wiadomo że samo oprogramowanie nie wystarczy i technologie się zmieniaja ale i tak odmładzanie starych Tesli lepiej i skuteczniej działa w samochodach niz malowanie brwi kobiet i wargi przypominajace paroweczki z Biedronki .
W końcu jak ze wszystkim dojdziemy do granicy...Na razie S3XY to stosunkowo tani sposob personalizacji swojego samochodu .
Czy znamy coś podobnego gdzie indziej ?

umcus

Pionier e-mobilności
W końcu jak ze wszystkim dojdziemy do granicy...Na razie S3XY to stosunkowo tani sposob personalizacji swojego samochodu .
Czy znamy coś podobnego gdzie indziej ?
Na tym poziomie co w Tesli - chyba nie. Wyłączanie ISA - tak, to się da zrobić. Zmiana działania listwy ambientowej, otwieranie frunka czy klapki za pomocą klamki (to akurat wprowadziła sama Tesla ostatnio podobno) czy ustawianie fotela pasażera - o tym nie słyszałem.

Bronek

Pionier e-mobilności
Fotele najpierw byly tylko w Sexy teraz iw Tesli ale Sexy robi to lepiej bo daje różne ustawienia , różne sterowanie , oparcia pochylanie itp.
No i easy entry dla prawego
Klamki sie zmienily , ich sposob dzialania. A u mnie gdy drzwi się eletrycznie otwierają to klamka a klapka jest bez sensu.