Nie jest tak źle, do pewnego momentu wszystko podczas upgrade działa (a na pewno klima), samochód jest nieresponsywny przez kilka minut podczas restartu. Niejeden update w życiu przesiedziałem w środku to wiem.Nie ważne czy odblokowane czy nie. Zamki sa elektryczne i nie otworzy w trakcie aktualizacji. Jak ktoś uruchomi będąc w środku i nie wie że sa klamki mechaniczne to może mieć niezapowiedziana wizytę w saunie.
Czyli ściąga się samo? Nie mogę wymusić kiedy ma się ściągnąć ?
Instaluje się nie samo? Pyta się mnie kiedy mam zainstalować ? Kumam, że nie wszyscy dostają aktualizacje w tym samym czasie. Ale kiedy mogę ja się spodziewać że dostanę ? Ostatnio problem mialem z łączeniem z tel i z comanderem myślałem że aktualizacja już weszła ale nie
Dla mnie same te funkcje wyłączania bzdur są warte kupna commandera. Tego Tesla nie zrobi. Podobnie jak "ochrony" autopilota.SEXY to tylko kwestia czasu, jak zniknie
Mnie się włączył samoistnie wczoraj, Sentry było aktywne, oglądałem nagrania i w momencie włączenia alarmu nic się nie wydarzyło przy samochodzie.Czy ktoś po aktualizacji x.20.3 ma problem z załączajacym sie alarmem ?
Albo mam muchę albo cos skopali. Juz 2 razy sie włączył samoistnie. Raz na Sentry i raz z wyłaczonym Sentry.
Wszystko działa jest OK.Po aktualizacji nie działa mi radio DAB. Działała ostatnio grająca stacja i nie dało się innej włączyć a po resecie z rolek już nie działa żadna stacja. Kółko się kręci i nic nie się nie da włączyć. Tylko internetowe działają.
Nie ma konfliktu, co więcej: klamka w tym sofcie działa inaczej niż w S3XY Commandrze: tylko odblokowuje port, ale go nie otwiera czy zamyka, jak to robi S3XY. W ogóle dziwnie to działa.U mnie dzisiaj wpadło do TMY. Ciekawe czy nie będzie konfliktu z S3XY buttons oraz akcji z otwieraniem tylnych drzwi po stronie kierowcy.