2025.20

Krk

Posiadacz elektryka
Po aktualizacji nie działa mi radio DAB. Działała ostatnio grająca stacja i nie dało się innej włączyć a po resecie z rolek już nie działa żadna stacja. Kółko się kręci i nic nie się nie da włączyć. Tylko internetowe działają.
Naprawiło się po podpięciu pod WallConnector bez ładowania (bo miałem 65%). Po 2 godzinach poszedłem sprawdzić i radio działa. Już któryś raz z kolei coś mi się naprawiło gdy Tesla jest podpięta pod WC. A wcześniej 3 dni radio nie działało.

cooler

Pionier e-mobilności
Naprawiło się po podpięciu pod WallConnector bez ładowania (bo miałem 65%). Po 2 godzinach poszedłem sprawdzić i radio działa. Już któryś raz z kolei coś mi się naprawiło gdy Tesla jest podpięta pod WC. A wcześniej 3 dni radio nie działało.
Nie o to chodzi. Pod domem pewnie nie włączasz Sentry, auto usypia i to naprawia wiele problemów

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Nie ma konfliktu, co więcej: klamka w tym sofcie działa inaczej niż w S3XY Commandrze: tylko odblokowuje port, ale go nie otwiera czy zamyka, jak to robi S3XY. W ogóle dziwnie to działa.
Włączyłem w S3XY z powrotem i ustawiłem timeout na 4s, czyli o sekundę dłużej niż w sofcie. Wygląda na to że S3XY ma jeszcze sporo czasu przed sobą :)
Po co ma otwierać jak pukniesz i się otwiera, zamyka się samo z automatu.

cooler

Pionier e-mobilności
Po co ma otwierać jak pukniesz i się otwiera, zamyka się samo z automatu.
Nie zawsze u mnie puknięcie działa, zimą jak naleje się wody i zamarznie to klapka nie ma ugięcia i nie działa otwieranie, czasem nie wiadomo czemu latem też nie, także zamiast czekać aż się zamknie po przypadkowym otwarciu zamykam z klamki zamiast cisnąć klapkę jak niektórzy.
Ja tego często używam i sobie chwalę :)

Kszychu

Pionier e-mobilności
Nie zawsze u mnie puknięcie działa, zimą jak naleje się wody i zamarznie to klapka nie ma ugięcia i nie działa otwieranie, czasem nie wiadomo czemu latem też nie, także zamiast czekać aż się zamknie po przypadkowym otwarciu zamykam z klamki zamiast cisnąć klapkę jak niektórzy.
Ja tego często używam i sobie chwalę :)
Albo jak popsuje Ci się dotyk jak u mnie i trzeba za każdym razem wyciągać telefon albo wkładać łapy spowrotem to auta

nedro

Zadomawiam się
Albo jak popsuje Ci się dotyk jak u mnie i trzeba za każdym razem wyciągać telefon albo wkładać łapy spowrotem to auta
A ja kupiłem u skośnookiego za 18 zł guzik do otwierania klapki, dokleiłem na stałe do rączki kabla od WC i mam jak na superchargerze otwieranie:)

cooler

Pionier e-mobilności
A ja kupiłem u skośnookiego za 18 zł guzik do otwierania klapki, dokleiłem na stałe do rączki kabla od WC i mam jak na superchargerze otwieranie:)
Ale ładowania Ci to nie zatrzyma i nie zwolni portu :unsure:
Czyli lipa (n)
A mi głownie o te funkcje chodzi - klamką działa aż miło.

nabrU

Moderator
Nie musi - ale trzeba czekać. Przetestowane wielokrotnie jak już Tesla "zmusza" auto do instalacji to idzie nawet bez premium.
Przecież napisałem wyżej że premium nie ma nic do instalacji softu

Najnowsze dyskusje