Bo w nowszych Y (aktualnych) udostępnili to już wcześniej.Ciekawe czemu możliwość zmiany kamery na szerokokątną jest tylko w legacy Y
Last edited:
Bo w nowszych Y (aktualnych) udostępnili to już wcześniej.Ciekawe czemu możliwość zmiany kamery na szerokokątną jest tylko w legacy Y
Ciekawe czy będzie trzeba mieć abonament na supergroka. Jak tak to lipa bo to aż 145 zeta. Ja podejrzewam, że właśnie tak będzie bo z jakiego innego powodu kazaliby autoryzować teslę w koncie xAI? Jakby to miało działać z normalnym Grokiem to by po prostu zintegrowali konta Tesli i tyle....Grok na ukończeniu, ciekawe czy będzie po polsku:
![]()
Tesla Grok App: First Look at Its Interface and Features
Tesla's in-car Grok assistant is ready for launch. New details reveal hardware requirements, voice personalities like 'Ara' and 'Gork,' NSFW/Kids modes, etc.,www.notateslaapp.com
Bo Groka możesz używać poza Tesla, jak Spotify, YT, Netflix czy Teams, i niekoniecznie to moze byc ten sam adres email. Integracja taka jak pomiędzy YT i Google może być możliwa tylko jeśli jedna spółka byłaby właścicielem drugiej. Natomiast jeśli spółki nie są bezpośrednio zależne i masz kilkanaście % w jednej i 50+% w drugiej to moim zadaniem taka integracja kont nie jest dobrym pomysłem.Ciekawe czy będzie trzeba mieć abonament na supergroka. Jak tak to lipa bo to aż 145 zeta. Ja podejrzewam, że właśnie tak będzie bo z jakiego innego powodu kazaliby autoryzować teslę w koncie xAI? Jakby to miało działać z normalnym Grokiem to by po prostu zintegrowali konta Tesli i tyle....
Wątpie, żebyś w samochodzie musiał generować obrazy lub wysyłać pliki do OCRCiekawe czy będzie trzeba mieć abonament na supergroka. Jak tak to lipa bo to aż 145 zeta. Ja podejrzewam, że właśnie tak będzie bo z jakiego innego powodu kazaliby autoryzować teslę w koncie xAI? Jakby to miało działać z normalnym Grokiem to by po prostu zintegrowali konta Tesli i tyle....
Skoro nie musi to mogliby to dodać do starszych samochodów też.Wątpie, żebyś w samochodzie musiał generować obrazy lub wysyłać pliki do OCR, myślę, że nie będzie super funkcji ani abonamentu.
Czytałem ze moze wymagac łącznosci premium.No w sumie. Zobaczymy. Oby działało z darmową wersją.