2025.20

nedro

Zadomawiam się
Grok na ukończeniu, ciekawe czy będzie po polsku:
Ciekawe czy będzie trzeba mieć abonament na supergroka. Jak tak to lipa bo to aż 145 zeta. Ja podejrzewam, że właśnie tak będzie bo z jakiego innego powodu kazaliby autoryzować teslę w koncie xAI? Jakby to miało działać z normalnym Grokiem to by po prostu zintegrowali konta Tesli i tyle....

zibizz1

Pionier e-mobilności
Ciekawe czy będzie trzeba mieć abonament na supergroka. Jak tak to lipa bo to aż 145 zeta. Ja podejrzewam, że właśnie tak będzie bo z jakiego innego powodu kazaliby autoryzować teslę w koncie xAI? Jakby to miało działać z normalnym Grokiem to by po prostu zintegrowali konta Tesli i tyle....
Bo Groka możesz używać poza Tesla, jak Spotify, YT, Netflix czy Teams, i niekoniecznie to moze byc ten sam adres email. Integracja taka jak pomiędzy YT i Google może być możliwa tylko jeśli jedna spółka byłaby właścicielem drugiej. Natomiast jeśli spółki nie są bezpośrednio zależne i masz kilkanaście % w jednej i 50+% w drugiej to moim zadaniem taka integracja kont nie jest dobrym pomysłem.

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Wątpie, żebyś w samochodzie musiał generować obrazy lub wysyłać pliki do OCR :), myślę, że nie będzie super funkcji ani abonamentu.

inter

Pionier e-mobilności