2025.26

oski

Referral: Zyskaj 1000 km przy zakupie Tesli
Zaciekawiony Waszym kłopotami z komendami głosowymi (z którymi ja nigdy zasadniczo nie miałem problemów) jadąc dzisiaj po południu na zakupy próbowałem dyktować różne adresy i stwierdzam, że musi to być problem spolszczenia, bądź ogólnie obsługi języka polskiego.

U mnie interfejs jest po angielsku i obsługa głosowa również. Próbowałem wybierać jazdę do adresu z pojedynczym numerem, podwójnym (wymawiając normalnie i po jednej cyfrze), potrójnym (wymawiając normalnie i po jednej cyfrze) i wreszcie adresu z numerem 4-cyfrowym (mam takie w pobliżu) i navi wybierała je bezbłędnie. Po angielsku...
no tak, cały czas o to chodzi.. niech to działa tak jak trzeba w ojczystym :)

KrzysztofFly

Moderator
Zaciekawiony Waszym kłopotami z komendami głosowymi (z którymi ja nigdy zasadniczo nie miałem problemów) jadąc dzisiaj po południu na zakupy próbowałem dyktować różne adresy i stwierdzam, że musi to być problem spolszczenia, bądź ogólnie obsługi języka polskiego.

U mnie interfejs jest po angielsku i obsługa głosowa również. Próbowałem wybierać jazdę do adresu z pojedynczym numerem, podwójnym (wymawiając normalnie i po jednej cyfrze), potrójnym (wymawiając normalnie i po jednej cyfrze) i wreszcie adresu z numerem 4-cyfrowym (mam takie w pobliżu) i navi wybierała je bezbłędnie. Po angielsku...
Poczekaj, poczekaj, może też kiedyś spierd.../zepsują.
U nas też kiedyś działało jak należy ;).
A jak nie możesz się doczekać, to przełącz na PL i będziesz miał od ręki ;).

nabrU

Moderator
A jak nie możesz się doczekać, to przełącz na PL i będziesz miał od ręki ;).

Nie będę próbował :p
Ale żałujcie że nie słyszeliście navi w języku angielskim w Polsce. To był dopiero kabaret. Wymowa 'Droga Wojewódzka' po angielsku była moim fawortytem :ROFLMAO: