2025.26

UseYbrain

Posiadacz elektryka
Po ostatniej aktualizacji mam problemy z połączeniem telefonu przez BT. Restart Tesli na razie pomógł !

solik

Pionier e-mobilności
Ja też. Pierwsza zmiana którą zauważyłem to problemy z odtwarzaniem Apple Music. Co chwilę się zatrzymywało. Przeglądarka internetu też często z zerową reakcją na klikanie. Soft w tym aucie rozczarowuje coraz bardziej - głupie problemy z banalnymi sprawami. Problemy z łącznością zgłaszałem już kilkukrotnie. Co ciekawe, po zdalnej diagnostyce działa zauważalnie lepiej przez krótki czas.
a robiles twardy restart?

inter

Pionier e-mobilności

inter

Pionier e-mobilności

margielm

Fachowiec
nie mogę tego znaleźć teraz, ale w oficjalnych komunikatach była informacja explicite ze "tylko USA i AMD".

u mnie zainstalowało się dziś rano, ale szczerze mówiąc to dla mnie w tym releasie nic ciekawego nie ma... Trochę za stary jestem żeby się "podniecać" mrugającym paskiem ledowym w takt muzyki.

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Zastanawiam się czy Grok nie działa wcale poza USA, czy może to tylko kwestia olprzestawienia języka na angielski? Ktoś się może orientuje?
Ja używam po angielsku, nie mam Groka, musi to działać na podstawie lokalizacji samochodu.

jarqu

Posiadacz elektryka
Dostalem dzis aktualzacje do 2025.26.4 ktos pisal na FB że psuje działanie matrixów także obawiam sie z instalacją. Możecie potwierdzić albo zaprzeczyć?