2025.8

Oliviakrk

Posiadacz elektryka
Działa od około tygodnia. Niestety jakość nagrań jest tragiczna. Rozważam zakup kamery.
Ja mam. Vuifo A229 Pro. I do tego powerbanka samochodowego. Jakość jest o niebo lepsza niż to co jest z kamer testowych.
No i sentry zjada dużo więcej energii niż ten zestaw.
Minus taki ze sensownie widać tylko przód i tył. Boki już nie.
Ale przynajmniej rejestrację dokładnie da się przeczytać.

grypiomi

Fachowiec
Ja mam. Vuifo A229 Pro. I do tego powerbanka samochodowego. Jakość jest o niebo lepsza niż to co jest z kamer testowych.
Jak podłączyłeś do zasilania? Da się wpiąć zasilanie obok lusterka?

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Wydaje mi się, że na postoju 90% ciekawych nagrań pochodzi właśnie z bocznych kamer.
Ale już w czasie jazdy odwrotnie

inter

Pionier e-mobilności

zibizz1

Pionier e-mobilności
Kartke z numerem telefonu zostawil?

No co Ty. Na moim prawie nic nie bylo widać. Zauważyłem pare dni później jak przeglądałem nagrania i na drzwiach mialem taki czarny ślad który bardzo ciężko bylo doszorować. Listwa plastikowa lekko draśnięta i malutka ryska na drzwiach. Chyba opona przyjęła większość.

Teraz największy problemu to ze auto w leasingu wiec jak zgłosiłem to musze sie bujać z tym. Wolałbym kase na konto i machnąć ręką.

Oliviakrk

Posiadacz elektryka
Pisze, że ma powerbank.
Przez powerbank samochodowy (ENERGY WELL P6 ) ładowany z gniazda zapalniczki jak auto jedzie. Jak auto usypia gniazdo sie wyłacza. I wtedy kamera przechodzi w tryb parkingowy - dalej nagrywa, ale z mniejszym bitratem.
Kable niestety widać. Dopóki mam gwarancję na auto to mam puszczony kabel z konsoli środkowej. Skonczy sie gwarancja, to go schowam.

Bronek

Pionier e-mobilności
Schowaj teraz , ja razem z Technikiem mobilnym wywiercilismy dziurę w schowku konsoli , zdjęliśmy boczek konsoli i kabel poszedl pod sam monitor .

zlp

Pionier e-mobilności
Wpadło 2025.8.7 i wyleciało otwieranie bagażnika i frunka za pomocą telefonu z UWB na androidzie.