2025.8

jezile

Posiadacz elektryka
Chyba sie pośpieszyłem, wrzuciłem w wątek 2025.8, a to jest 2025.2.8. Ranne wstawanie i nie zauważyłem.
Update 2025.8 został udostępniony najpierw pracownikom do testów.

Jogur

Posiadacz elektryka
Gdzieś widziałem soft, który się co jakiś czas specjalenie pojawiał do update'u, mimo że nie miał nic do aktualizacji - po prostu tak dla tych, co nie mogą wytrzymać bez nowej wersji :p

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Grok dopiero niedawno dostał tryb głosowy, na razie niedopracowany i dostępny wyłącznie na iOS+XPremium+. Raczej nie spodziewałbym się go wkrótce zintegrowanego z samochodem.

Last edited:

zlp

Pionier e-mobilności

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności

Raballach

Zadomawiam się
Dziwna sprawa i nie wiem co zrobić. Słuchawki młodego się rozparowały po dzisiejszej aktualizacji i nie chcą się sparować. Wygląda to tak że próbuje je sparować, Tesla je widzi ale po sparowaniu są nie widoczne na tylnym ekranie. Na przednim je widać, ale pojawiają się i znikają co chwila, co sekundę. Parowałem te słuchawki przez smartfona i normalnie działają. Jednocześnie przestał działać rejestrator i pisze żeby sprawdzić pamięć USB. Jeszcze jej nie sprawdziłem więc nie łącze tego z aktualizacją na razie, bo może to USB szlag trafił...

nabrU

Moderator
Last edited:

piotrpo

Pionier e-mobilności
ok nie obsługuje na razie języka polskiego.
To akurat nieprawda.
1741287116763.png

A z nowości, to klapka od portu ładowania zaczęła mi się podnosić kiedy podchodzę do samochodu. I nie wiem, czy to znowu rozwalony czujnik, czy samochód wykonuje rzymski salut, kiedy podchodzi do niego właściciel.

piotrazz

Posiadacz elektryka
To akurat nieprawda.
View attachment 25603

A z nowości, to klapka od portu ładowania zaczęła mi się podnosić kiedy podchodzę do samochodu. I nie wiem, czy to znowu rozwalony czujnik, czy samochód wykonuje rzymski salut, kiedy podchodzi do niego właściciel.
Chodziło mi o 'voice capabilities' :)