2025.8

piotrazz

Posiadacz elektryka
To akurat nieprawda.
View attachment 25603

A z nowości, to klapka od portu ładowania zaczęła mi się podnosić kiedy podchodzę do samochodu. I nie wiem, czy to znowu rozwalony czujnik, czy samochód wykonuje rzymski salut, kiedy podchodzi do niego właściciel.
Jeśli chodzi o pozdrawianie (czy nawet rzymski salut), często zdarza się, że kierowcy Tesli machają do siebie nawzajem. Ostatnio sam się z tego śmiałem – odruchowo uniosłem rękę, żeby odmachać, i przez chwilę pomyślałem: „Byle tylko nie wyglądało to jak heilowanie.”

daniel

Señor Meme Officer
Jeśli chodzi o pozdrawianie (czy nawet rzymski salut), często zdarza się, że kierowcy Tesli machają do siebie nawzajem. Ostatnio sam się z tego śmiałem – odruchowo uniosłem rękę, żeby odmachać, i przez chwilę pomyślałem: „Byle tylko nie wyglądało to jak heilowanie.”
Heilowanie jest w prawo, a innego kierowcę masz zazwyczaj po lewej stronie. Także spokojnie.

inter

Pionier e-mobilności

tokwi

Pionier e-mobilności
Nie wiem czy to było już wcześniej pokazywane, ale po instalacji 2025.8 w menu serwisowym też pojawia się ekran z change logiem. Przynajmniej ja go pierwszy raz teraz widziałem.

inter

Pionier e-mobilności
Nie wiem czy to było już wcześniej pokazywane, ale po instalacji 2025.8 w menu serwisowym też pojawia się ekran z change logiem. Przynajmniej ja go pierwszy raz teraz widziałem.
Na pewno nie masz 205.8. Na 100% 2025.2.8.

adamq

Fachowiec
Changelog w Service Mode był już wcześniej :)