4 nowe serwisy TESLI w PL

krzyss

Pionier e-mobilności
Nie jest tak, że hamulce się czyszczą same?
Nie, i przeguby sie nie sprawdzą same, i zawieszenie też samo nie.
To normalne auto, tyle ze nie trzeba zmieniac oleju i filtrów do silnika.
Ale jakis przeglad trzeba czasem zrobic.

Fixtor

Zadomawiam się
Powiem co wiem.

Byłem niedawno (14 października) w serwisie w Warszawie i pytałem o to kiedy otworzą kolejne serwisy. Rozmawiałem z dwoma pracownikami.

Dostałem info, że w Katowicach mają już zaklepany konkretny adres, ale nie mogą go zdradzić. Pytałem czy otworzą serwis w Poznaniu i pan od sprzedarzy powiedział, że nie ma takich planów, a pan od serwisu powiedział, że będzie serwis w Poznaniu.

Dopytałem jeszcze o sklep online z akcesoriami. Ma być "w ciągu miesiąca". Mówią, że "cisną o to górę" bo nie wyrabiają się z zamówieniami przez emaila.

daniel

Señor Meme Officer
Powiem co wiem.

Byłem niedawno (14 października) w serwisie w Warszawie i pytałem o to kiedy otworzą kolejne serwisy. Rozmawiałem z dwoma pracownikami.

Dostałem info, że w Katowicach mają już zaklepany konkretny adres, ale nie mogą go zdradzić. Pytałem czy otworzą serwis w Poznaniu i pan od sprzedarzy powiedział, że nie ma takich planów, a pan od serwisu powiedział, że będzie serwis w Poznaniu.

Dopytałem jeszcze o sklep online z akcesoriami. Ma być "w ciągu miesiąca". Mówią, że "cisną o to górę" bo nie wyrabiają się z zamówieniami przez emaila.
Poznań jest dokładnie w połowie między Berlinem a Warszawą. Hint, hint.
Bydgoszcz, Piła, Leszno z dobrym dojazdem.

S5 do Wrocławia i Gdańska.

sd tosia

Posiadacz elektryka
Odnośnie Gdańska: