4 nowe serwisy TESLI w PL

usrobo

Posiadacz elektryka
ajjj zepsuliście niespodziankę. podobno w Ząbkch mają mega ubaw jak ludzie po roku na przegląd przejeżdżają ;)

danielm

Pionier e-mobilności
ajjj zepsuliście niespodziankę. podobno w Ząbkch mają mega ubaw jak ludzie po roku na przegląd przejeżdżają ;)
bo u wszystkich producentów grozi to utratą gwarancji, czasami nawet doba opóźnienia, więc wątpie by mieli ubaw. do głowy ludziom nie przyjdzie że można nie robić przeglądów

danielm

Pionier e-mobilności
jak serwis daleko to z czasem nawet krzywo spasowana klapa przestaje przeszkadzac :)
oj tam klapa. w styczniu 2020 lewy kierunkowskaz postanowił działać tak że mrugał ciągle, nie chciało mu się mrugać 3 razy. prawy kierunkowskaz działał normalnie. jeżdziłem tak pół roku zanim postanowiłem że czas to naprawić. problem w tym że wybrałem sobie na naprawę czas wakacyjny. osoba odpowiedzialna za zamawianie części poszła na urlop i ... nikt części na czas nie zamówił więc przejechałem się z Bydgoszczu do Warszawy i z powrotem na darmo.

danielm

Pionier e-mobilności
Sam nie wiem czy nie pojade bo do wszelkich spraw manualno-technicznych mam dwie lewe ręce. A filtr trzeba wymienić, hamulce przeczyścić, frunka wyregulować 😜 kupa roboty przy tym aucie…
pamiętaj że przyjeżdzasz z 3 problemami, wyjeżdzasz z 4 problemami. im więcej naprawią tym więcej nowych wyskoczy