danielm
Pionier e-mobilności
to nic innego by nie robił tylko przeglądy okresowe, na szczęście nie robi się ich wcale.Nie można zrobić przeglądu okresowego przez serwis mobilny?
to nic innego by nie robił tylko przeglądy okresowe, na szczęście nie robi się ich wcale.Nie można zrobić przeglądu okresowego przez serwis mobilny?
"jeżdzi i obserwuje"To co się robi?
bo u wszystkich producentów grozi to utratą gwarancji, czasami nawet doba opóźnienia, więc wątpie by mieli ubaw. do głowy ludziom nie przyjdzie że można nie robić przeglądówajjj zepsuliście niespodziankę. podobno w Ząbkch mają mega ubaw jak ludzie po roku na przegląd przejeżdżają![]()
oj tam klapa. w styczniu 2020 lewy kierunkowskaz postanowił działać tak że mrugał ciągle, nie chciało mu się mrugać 3 razy. prawy kierunkowskaz działał normalnie. jeżdziłem tak pół roku zanim postanowiłem że czas to naprawić. problem w tym że wybrałem sobie na naprawę czas wakacyjny. osoba odpowiedzialna za zamawianie części poszła na urlop i ... nikt części na czas nie zamówił więc przejechałem się z Bydgoszczu do Warszawy i z powrotem na darmo.jak serwis daleko to z czasem nawet krzywo spasowana klapa przestaje przeszkadzac![]()
pamiętaj że przyjeżdzasz z 3 problemami, wyjeżdzasz z 4 problemami. im więcej naprawią tym więcej nowych wyskoczySam nie wiem czy nie pojade bo do wszelkich spraw manualno-technicznych mam dwie lewe ręce. A filtr trzeba wymienić, hamulce przeczyścić, frunka wyregulować 😜 kupa roboty przy tym aucie…