Acceleration Boost czyli z 4,4 do 3,9s do 100km/h w TM3 LR

slack

Fachowiec
Z tym wyprzedzaniem w trasie to jest problem, wyskoczysz szybko zza samochodu wyprzedzanego, spokojnie sie zmieścisz a ludzie z przeciwka mrugają światłami, czasem trąbią. Albo jak chcesz wziąć kilku na raz to czasem ktoś nie zauważy i wyjeżdża. Dla mnie boost raczej do zabawy spod świateł.
Można to wrzucić w koszty?

Bronek

Pionier e-mobilności
Faktura w apce i 48 h na zwrot

20211029_205144.jpg

Kupilem prive, bez jaj. Papier wszystko przyjmie. Mam znajomego, co kampera kupił i wpuścił w koszty jako mobilny gabinet laryngologiczny. 6 lat minęło bez kontroli i przeszło.

Ad wyprzedzanie. Nawet pasażer żona (sama też ma ciężką nogę) gdy wyprzedzam z sporym zapasem mocy itp czasem marudzi i komentuje reakcję innych :
" Pokazal ci ze jesteś głupi i gały mu wyszly że strachu"

Last edited:

Bartosz

Pionier e-mobilności
Wiem do czego to może się przydać i przy okazji nie dostać mandatu, a może nawet otrzymać pochwałę od komendanta policji.

Art. 243. [Ujęcie obywatelskie]
§1. Każdy ma prawo ująć osobę na gorącym uczynku przestępstwa lub _W POŚCIGU_ podjętym bezpośrednio po popełnieniu przestępstwa, jeżeli zachodzi obawa ukrycia się tej osoby lub nie można ustalić jej tożsamości.

JareG

Pionier e-mobilności
No i nie wytrzymałeś.. 🤣 (to do kol. Bronka)

(y)

Pozdrawiam

Bronek

Pionier e-mobilności
Przez Daniela, bo wlazłem na konto. Zawsze się potknę przez Niego, ale spadam na cztery łapy. Pozytywne doświadczenia...
Wisiało mi to (ten Boost) na stronie i w apce jak farfocel lub nitka.
7.10
Jeszcze kawka, dzień się budzi i żoną dostała maila iż zakupiłem (wiedziała że to nastąpi), bo gadałem ostatnio że to mi niepotrzebne.. Podobnie jest zawsze przed zmianą pojazdu czy kupnem większych rzeczy.
Głośno staram się siebie bezskutecznie zniechęcić. :)

krzyss

Pionier e-mobilności
Przez Daniela, bo wlazłem na konto. Zawsze się potknę przez Niego, ale spadam na cztery łapy. Pozytywne doświadczenia...
Wisiało mi to (ten Boost) na stronie i w apce jak farfocel lub nitka.
7.10
Jeszcze kawka, dzień się budzi i żoną dostała maila iż zakupiłem (wiedziała że to nastąpi), bo gadałem ostatnio że to mi niepotrzebne.. Podobnie jest zawsze przed zmianą pojazdu czy kupnem większych rzeczy.
Głośno staram się siebie bezskutecznie zniechęcić. :)
Ha ha :)
I co juz Ci sie pojawilo ?
mi tylko brakuje podzialu w opcjach auta
Chill/normal/sport
Po zakupie boost jest tylko chill/sport ?

Bronek

Pionier e-mobilności
Zakup to kliknięcie i potwierdzenie w np banku, potem kilka minut ( sekund) wisi że tranzakcja oczekująca - to w aplikacji, zaraz potem... za kilka minut już jest Paragon lub faktura do ściągnięcia i w aucie się też pojawia opcja Sport i wiadomo opis co samochód posiada .

Tak, są dwie pozycje.
Ale nie wiem czy teraz chill się np lekko zmienił., bo z niego korzystałem tylko w śniegu czyli kilka dni.
Rwie do przodu faktycznie niby lepiej, Jechałem na cmentarz z kobietami ( nie piszę zza grobu), to mnie opier... Bo im się peruki przesunęły.
Ale kolejność dokupowania "zabawek" u mnie by się NIE ZMIENIŁA
Nr to1 FSD , Nr 2 to abonament Łączności Premium
a potem Boost