Akcesoria, które warto kupić do TESLI 3.

Bronek

Pionier e-mobilności
Luzik. Aby kliknąć z daleka otwarcie auta , zatrzymać ładowanie typ 2 pod domem , otworzyć bagażnik na parkingu pod sklepem z daleka- tak jak pisałem taki niepotrzebny bajer , człowiek siedzi czeka i wymyśla :)
Telefonem zrobisz to z Ameryki. O zegarku nie wspomnę. Pilot działa z bliska.
Kup ten zbiżeniowy, bylo tu o tym. Zaleta to że przy faochach z BT zawsze po podejściu otworzysz itp.
Przypominam, ze Tesla dziala po BT wifi, lte, NFC.
Smartfon jest najbardziej uniwersalny, karta to upierdliwość, zegarek wygoda, pilot.... jest ładny :)

gim-kg

Pionier e-mobilności
Luzik. Aby kliknąć z daleka otwarcie auta , zatrzymać ładowanie typ 2 pod domem , otworzyć bagażnik na parkingu pod sklepem z daleka- tak jak pisałem taki niepotrzebny bajer , człowiek siedzi czeka i wymyśla :)
Dlatego zainstalowałem apkę na Apple Watch. Szkoda że nie ma oryginalnej Tesli.

krzyss

Pionier e-mobilności
Bajery sa fajne ale najpierw sprawdz jak fajnie dziala telefon jako kluczyk.
Otwierasz auto z telefonu nawet jak jest 1000km od Ciebie. Ladowanie zatrzymujesz guzikiem na ladowarce teslowej albo telefonem.
Bagaznik tez mozna telefonem, moze troche bardziej upierdliwe niz kluczyk.

krzyss

Pionier e-mobilności

Bronek

Pionier e-mobilności
Bajery sa fajne ale najpierw sprawdz jak fajnie dziala telefon jako kluczyk.
Otwierasz auto z telefonu nawet jak jest 1000km od Ciebie. Ladowanie zatrzymujesz guzikiem na ladowarce teslowej albo telefonem.
Bagaznik tez mozna telefonem, moze troche bardziej upierdliwe niz kluczyk.
Pozwolisz smartfonem nawet pojechać komuś kto chce a nie ma a nie ma uprawnień ani karty itp.
Kluczyk jest ładny ale niepraktyczny, trzeba dokupić albo pokrowiec albo gumke aby był breloczkiem. Wyciaganie kluczyka a klikniecie czy w zegarek czy w smartfon to wsio rybka.
Kobieta łatwiej znajdzie wielki smartfon w torebce niz keyfoba...
mamy bo chcemy jak tu wielu w pierwszym roku doposażać, ale to jak Daniela nakładki psu na budę ALE ŁADNE :)

Bronek

Pionier e-mobilności

Michal

Moderator
Pozwolisz smartfonem nawet pojechać komuś kto chce a nie ma a nie ma uprawnień ani karty itp.
Dokładnie - byłem kiedyś u brata autem i skończyło się na flaszce, a do domu wróciłem taksą. Następnego dnia otworzyłem bratu auto zdalnie, uruchomiłem je i przyjechał mi je odwieźć - no problemo :D
Niezłą mieliśmy zabawę z tego :)

Bronek

Pionier e-mobilności

Najnowsze dyskusje