Aktualizacja 2021.12.25.6 kamerka wew mnie śledzi nadal

Bronek

Pionier e-mobilności
Last edited:

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Lista zmian:

U mnie właśnie się pobiera. Mam nadzieję, że z monitoringiem wewnętrznej kamery tesla będzie mniej nalegać na ruszanie kierownicą

danielm

Pionier e-mobilności
nie wiem czy wiesz ale druga cyfra w wersji oznacza miesiąc. 12 to miesiąc 3ci. czyli zaczęliśmy dostawać aktualizację marcową. takie mają opóżnienie :) nie ma tu nigdzie przeskoku o 11 wersji :)

Bronek

Pionier e-mobilności
Wersji nie, ale poprawek bylo sporo. Generalnie nie nalezy się spodziewać czegos nowego a raczej tylko poprawek do czasu zmiany prawa. Właściwie to mi to wystarczy, gdyby mapy byly aktualne i oznakowanie rozpoznawane, punkty pośrednie do zaplanowania, poprawa w komendach i nieszczęsne wycieraczki. Moze summon lepszy?

Bronek

Pionier e-mobilności
Moje FSD to full. HW 3.0 Łączność Premium do śmierci.... auta
Ps. Zainstalowalem tą aktualizację, ale jeszcze nieprzetestowałem, czy mam nada te atrybuty wolności.
Wkurzal mnie ten komunikat o aktualizacji. Jeśli będzie fajnie, to wyłączę "beta aktualizację"

Bronek

Pionier e-mobilności
Ufff. Nie woła i jedzie jak jechała. Trzyma się drogi i fajanie zjeżdża z drogi szybkiego ruchu itp. Rond nieogarnia choć zawijasy na parszywej drodze tak.
Nie muszę potwierdzać zmiany pasa ruchem kierownicy- wystarczy kierunkowskaz. I łapac np co 15 sek kierownicę:)