Aktualizacja 2021.12.25.6 kamerka wew mnie śledzi nadal

kaziwich

Posiadacz elektryka
Ufff. Nie woła i jedzie jak jechała. Trzyma się drogi i fajanie zjeżdża z drogi szybkiego ruchu itp. Rond nieogarnia choć zawijasy na parszywej drodze tak.
Nie muszę potwierdzać zmiany pasa ruchem kierownicy- wystarczy kierunkowskaz. I łapac np co 15 sek kierownicę:)
Nie wiem czy to kwestia tej ostatniej aktualizacji, bo porzedniej nie testowalem w trasie, ale… czy u was tez szybciej wykonuje teraz manewr zmiany pasa? Wkurza mnie to, wszystkim glowy latają na boki.

kaziwich

Posiadacz elektryka
To jeszcze podziele sie kolejnymi zmianami, ktore zauwazylem.
Pierwsza - mimo, ze w zadnym release note tesla nie przyznala sie do wlaczenia wewnetrznej kamery, to wczoraj sie przekonalem, ze jest juz uzywana. Jechalem na NOA trzymajac opor na kierownicy, ale gapiąc sie perfidnie w boczna szybe. Efekt taki, ze za trzecim ostrzezeniem wizualno-glosowym dostalem czerwona kartke i blokade autopilota do konca jazdy.
Duga - chyba poprawili cos w kwestii rozpoznawania sygnalizacji swietlnej. Efekt? Sami zobaczcie. Droga w szczerym polu i ksiezyc na czarnym niebie. Usmiechnalbym sie gdyby to wyswietlilo sie raz, zaczelo to mrugac i pojawiac sie w wiekszej ilosci. Czy w Californi nie widac ksiezyca?
9596388D-AAE0-41A6-A81C-C8BB827F2811.jpeg

Bronek

Pionier e-mobilności
Mam 2021.12.25.6
Nie robi to nawet za łagodnie/wolno. Ale zjazd w wyjazd potrafi lekko ostro. Niemniej to o wiele spokojniej niż kilka miesięcy temu. Zwalnia dosyć wcześnie, kiedyś robila hardkorowy myk w prawo niemal przy pełnej prędkości.

Ad Twoje zdjęcie , Tesla widzi żółte światlo do bram niebieskich.
Czerwone - byłoby spoko, ale zielone to już czekają.

Last edited:

sd tosia

Posiadacz elektryka
W 2021.12.25.6 chyba zmienili trochę wizualizację wstecznej kamery, obraz jest znacznie jaśniejszy. Dotychczas parkując w ciemnym garażu niewiele było widać, teraz jest zdecydowanie lepiej.