Aktualizacje map

piotrazz

Posiadacz elektryka
U mnie w obu autach jest już normalny opis aktualizacji i jest taki sam w obu. Wydawało mi się, że mapy idą 2 razy w roku - nigdy nie przyglądałem się temu ostatniemu łańcuchowi...

inter

Pionier e-mobilności
U mnie w obu autach jest już normalny opis aktualizacji i jest taki sam w obu. Wydawało mi się, że mapy idą 2 razy w roku - nigdy nie przyglądałem się temu ostatniemu łańcuchowi...
Ja w 2024 roku dostałem 3x nowe mapy. Pewnie w lutym bedzie aktualizacja.

hunter

Zadomawiam się
No te pomiary pojawiają się i znikają. Kiedyś był pod Gliwicami, potem zniknął
Z tymi pomiarami to mam tak,
Pod domem wyznaczam trasę do pracy A1 - pomiaru nie ma (nie widać radarów na mapie), kasuję trasę , przejeżdżam 200m od domu , robię wyznacz trasę tą samą jeszcze raz i woalla!
Pojawia się na mapie pomiar odcinkowy, nie mam pojęcia czemu tak jest ale tak to działa, a ponieważ jeżdżę do firmy przez A1 przez OPP to mam to wyćwiczone.

Kszychu

Pionier e-mobilności
Z tymi pomiarami to mam tak,
Pod domem wyznaczam trasę do pracy A1 - pomiaru nie ma (nie widać radarów na mapie), kasuję trasę , przejeżdżam 200m od domu , robię wyznacz trasę tą samą jeszcze raz i woalla!
Pojawia się na mapie pomiar odcinkowy, nie mam pojęcia czemu tak jest ale tak to działa, a ponieważ jeżdżę do firmy przez A1 przez OPP to mam to wyćwiczone.
Przetestuję w tym tygodniu

karolsko

Zadomawiam się
Czyli jak należy ustawiać trasę żeby to wróciło? U mnie zniknęły z mapy nawet niektóre fotoradary, a odcinkowych pomiarów prędkości nie pokazuje już od kilku tygodni.