Aktualizacje PowerUp

vwir

Pionier e-mobilności
U mnie właśnie skończył aktualizację, ale nie chce mi się nawet iść do samochodu sprawdzać, bo na telefonie już mi napisał, że nic się nie zmieniło ;)

vwir

Pionier e-mobilności
Zrobiłem. W sensie chcieli żebym skonfigurował podłączenie do wifi, ale u mnie nie było potrzeby, bo gdy włączyłem zapłon to sam się od razu połączył (wifi mam już skonfigurowane). No i wtedy mi powiedział, że o 1 w nocy w poniedziałek się zaktualizuje. Ale wtedy mogłem wejść w aktualizacje i kliknąć, żeby od razu to zrobił. Kazał mi wyłączyć i zamknąć auto. Tak zrobiłem, zostawiłem go i poszedłem do domu. Dosłownie kilka-kilkanaście minut później w apce już była informacja, że się zaktualizował.

miken

Zadomawiam się
Dzisiaj dostałem 6.4.0... wyskoczyło mi powiadomienie, ze aktualizacja oczekuje i jest zaplanowana na 1:00 w nocy tak jak mam zwykle ustawione w harmonogramie, albo mogę ją zainstalować tu i teraz... No i poszło. Zainstalowane. 😈

mALEK

Pionier e-mobilności
FordSecure odpalony. pomijajac reszte funkcji, najbardziej zainteresowalo mnie, ze aby zresetowac opcje komunikacji, trzeba to zakceptowac z poziomu fordpassa. koszt 30pln/mies, nie wydaje sie tutaj jakis duzy (UK 6GBP)

Dawid1991

Zadomawiam się
Ja zaakceptowałem aktualizacje teraz i też poszło. Orientuje się ktoś która wersja aktualizacji zmieni wygląd multimediów? Chodzi mi zmianę wizerunku tych ikonek na wyświetlaczu głównym.

mALEK

Pionier e-mobilności
byla fajna ikonka autka, to zrobili jakies "popierdokolka". pozostaje czekac, ze moze w profilach wprowadza jakies sety wizualne, ale sie nie nastawiam, tylko przyzwyczajam do tego co jest ;)