Alarm (tryb wartownika) vs wentylator (klimatyzacja)

Bronek

Pionier e-mobilności
U minie wyła jak potępiona , strzelała jak z armaty. Bulgotanie, szumy itp.. Normalka
Jak śpi i jest cisza to myślę że chora

Bronek

Pionier e-mobilności
Jeden wielki spisek, kłamią
Wymyślili Covid abyś sie zaszczepił , promują elektryki, bo niby ciche i ekologiczne , a tu chodzi o prąd i pole co Cie bedzie w samochodzie inwigilować. Pegasus to pikuś
A to wszystko wina ...uska, w szczepionce jest grafen, co wbudowuje się w błony komórkowe i przez telefonie 5G i ppStarlinki pozwoli sterować ludźmi, ale nie teraz , tylko za 5 lat !

JareG

Pionier e-mobilności
Ludziska mają wyobraźnię, bez dwóch zdań. Żeby jeszcze ją sensownie wykorzystywali..

Pozdrawiam

ciastek

Pionier e-mobilności
Dzięki za informacje!
Serwis wymienił wentylator chłodnicy (COOLING FAN) i uzupełnił czynnik w układzie klimatyzacji. Jeśli dobrze zrozumiałem, to coś musiało do wentylatora wpaść i nasyfić.
Nadal potrafi być głośno, nadal można wyczuć delikatne wibracje, ale zarówno hałas jak i wibracje są teraz „kulturalne”. Dla mnie OK.
Pozostaje jeszcze przetestowanie trybu wartownika, ale z tym poczekam do mrozów.

ciastek

Pionier e-mobilności
Pozostaje jeszcze przetestowanie trybu wartownika, ale z tym poczekam do mrozów.
Mrozy nie były duże, lecz pojawiła się okazja, by skorzystać z trybu odszraniania. Ogrzało wnętrze do 27 stopni, baterię też podgrzało, alarm się nie włączył.
Problem został oficjalnie rozwiązany.
@krzyss Nie będzie potrzeby Cię męczyć. Dzięki!

ciastek

Pionier e-mobilności
Problem powrócił. Po godzinnym postoju pod chmurką przy 8 st. C włączyłem grzanie kabiny przez aplikację, a po chwili włączył się alarm.
Z interwencją poczekam, aż problem zacznie pojawiać się częściej.

Najnowsze dyskusje