Ankieta EV Klub

Electron

Zadomawiam się
Żadnej ankiety nie rozsyłaliśmy.

Poproszę o link do niej albo screenshota. Jeśli faktycznie podpisana jest jako "Elektrowóz", to ktoś się może pod nas podszywać.
Zgadza się ankieta EV Klub, a nie Elektrowóz. Hmm, dotąd bez zagłębiania się myślałem że to to samo… warto się dla takich jak ja bardzie różnicować;) Przepraszam, za omyłkę, meritum skorygowanego posta zostaje aktualne.

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji
Zgadza się ankieta EV Klub, a nie Elektrowóz. Hmm, dotąd bez zagłębiania się myślałem że to to samo… warto się dla takich jak ja bardzie różnicować;) Przepraszam, za omyłkę, meritum skorygowanego posta zostaje aktualne.

Nazwy są inne, idee Elektrowozu są inne... Elektrowóz stara się być jak niżej podpisany: unika polityki (bo jej dotykał i wie, że śmierdzi), przesadnej komercji (bo jest przesadna :), daje wolną rękę Czytelnikom, czyli Państwu. Nasza główna działalność to publikacje, a sondy pojawiają się z rzadka i stanowią dodatek do treści.

Komercyjnych badań ankietowych nie prowadziliśmy, natomiast odnoszę wrażenie, że przy tej liczbie Czytelników i Forumowiczów moglibyśmy uzyskiwać całkiem realistyczne wyniki.

Dzięki za korektę, udanego tygodnia życzę :)