Aplikacja automat, która sprawdza ceny Tesli i wysyła powiadomienia - HowTo

mysh

Zadomawiam się
Kilkanaście tysięcy to bardziej w przypadku S/X czy nawet na TM3 RWD?

Żeby załapać się na taką wyjątkową ofertę, to wystarczy uiścić opłatę rezerwacyjną, a potem można organizować leasing z dopłatą?

pawcjo

Posiadacz elektryka

Żeby załapać się na taką wyjątkową ofertę, to wystarczy uiścić opłatę rezerwacyjną, a potem można organizować leasing z dopłatą?
Byly też takie promocje na Y LR, nieliczne, ale były. Wystarczy rezerwacja, ale pod koniec kwartału lubią naciskać i anulować rezerwację, jak leasing się ociąga.

Vangass

Posiadacz elektryka

Max 16-17 tysięcy obniżki było na 3/Y.
Na S/X to widziałem chyba 60000.

mysh

Zadomawiam się
Dzięki za odpowiedzi Panowie!
Max 16-17 tysięcy obniżki było na 3/Y.
Na S/X to widziałem chyba 60000.
Do kiedy będziesz trzymał swoją subskrybcję changedetection? W sierpniu chętnie się do Ciebie dołączę i oczywiście skorzystam z Twojego refferala :)

Vangass

Posiadacz elektryka
Dzięki za odpowiedzi Panowie!

Do kiedy będziesz trzymał swoją subskrybcję changedetection? W sierpniu chętnie się do Ciebie dołączę i oczywiście skorzystam z Twojego refferala :)
Mam wersję darmowa ale na swoim serwerze.
Jak będzie zainteresowanie to mogę trzymać cały czas :).
Proszę pisać prywatne wiadomości tak jak pisałem wyżej.

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Ciekawostka, u naszych sąsiadów Niemców model Y kosztuje w inventory 52670 Euro (237 015 zł (4,50)).
Widać jesteśmy bogatym krajem skoro u nas ten model jest 30 tysięcy droższy.
No i magazyn pełny dostępnych aut.
Szkoda, że nie można kupić za granicą z uwagi na przepisy podatkowe ...

Michal

Moderator
po raz kolejny... tam mają dopłaty wliczone w cenę i niższy VAT...
Kupić możesz gdzie chcesz.

danielm

Pionier e-mobilności
Ciekawostka, u naszych sąsiadów Niemców model Y kosztuje w inventory 52670 Euro (237 015 zł (4,50)).
Widać jesteśmy bogatym krajem skoro u nas ten model jest 30 tysięcy droższy.
No i magazyn pełny dostępnych aut.
Szkoda, że nie można kupić za granicą z uwagi na przepisy podatkowe ...

ciekawostka = żadna ciekawostka po prostu czegoś nie rozumiesz i ogłaszasz światu. w polsce - kraju z kartonu o dopłaty musisz walczyć jak lew składając tony papierów i czekając aż urzędas to przejrzy i nie dopatrzy się że podpis zrobiłeś długopisem a nie piórem wiecznym jak mają na 17tej stronie wymagań. w niemczech dopłaty przerzucono na producenta aut który po prostu obniża cenę początkową.

MarcinEV

Posiadacz elektryka
ciekawostka = żadna ciekawostka po prostu czegoś nie rozumiesz i ogłaszasz światu. w polsce - kraju z kartonu o dopłaty musisz walczyć jak lew składając tony papierów i czekając aż urzędas to przejrzy i nie dopatrzy się że podpis zrobiłeś długopisem a nie piórem wiecznym jak mają na 17tej stronie wymagań. w niemczech dopłaty przerzucono na producenta aut który po prostu obniża cenę początkową.
a tego nie wiedziałem - świetne rozwiązanie!
Pozostaje magazyn dostępnych aut, u nas pustki.
Zobaczymy, czy będą znowu jakieś ciekawe opcje ze zniżką, jak to było niedawno.
Czekam.