Aplikacja mycitroen

Jaceq

Pionier e-mobilności
W każdym razie jeśli by tak było, że po cichu zaczęto instalować Wireless CarPlay/Android Auto, byłby to dla mnie super dodatek :) Auto kupowałeś w Polsce?

Wprost1986

Nowy na Forum
Tak...mowiac szczerze to bylem ostatnio w salonie gdzie bralem by sprobowali zrobic tą apke i tez dziwili sie ze lacze sie bezprzewodowo z android auto...i tez sugerowali ze moze jakis update byl o ktorym nie wiedzą.

Jaceq

Pionier e-mobilności
Takie niespodzianki to ja lubię :) Gdybyś gdzieś miał możliwość szybkiego testu z CarPlay, byłbym wdzięczny.

Jaceq

Pionier e-mobilności
Spoko, poczekam z testem na własne e-C4 :)

Fryto

Zadomawiam się
CarPlay po kablu to jakiś żart, za każdym razem podpinanie do kabla staje się uciążliwe

p0li

Pionier e-mobilności
wczoraj wjechal nowy design appki - wyglada prawie jednolicie (belka zasiegu pozostala ze starymi ikonami) ale cos nie moge doszukac sie ladowania i zdalnego ustawiania klimy - tez tak macie? czy tylko ja mam jakis dziwny objaw?

Attachments

• photo1667978440.jpeg
    photo1667978440.jpeg
    118,2 KB · Liczba wyświetleń: 8

KrzysztofFly

Moderator
No u mnie akurat to działa (tras dalej nie ściąga z samochodu), jednak miałem też taki efekt, że trzeba było chwilę odczekać po uruchomieniu aplikacji i po chwili się pojawiły te opcje.
Screenshot_2022-11-09-08-41-14-244_com.psa.mym.mycitroen.jpg

p0li

Pionier e-mobilności
jednak forum to potega
wystarczylo ze sie poskarzylem i juz apka dziala prawidlowo (lacznie z trasami :))

Attachments

• photo1667980994.jpeg
    photo1667980994.jpeg
    74,9 KB · Liczba wyświetleń: 9