Aplikacja- Tesli aktualizacje

Michal

Moderator
Po kliknieciu na pokazany link na chwile pojawia się okienko subskrypcje po czym zawisa na tym co widać
U mnie też wisiało za pierwszym kliknięciem (musiałem zabić aplikację), ale teraz już działa - obie próby na wifi.

Bronek

Pionier e-mobilności
Jaki macie nr apki? U mnie 4.6.0-885

2 dni się męczyła zanim weszla i nie widzę zmian, po za tym że z poziomu klimatyzacji mogę ustawiac przygotowanie i ladowanie. Ale wiesza sie lekko po powrocie na poprzedni " klimatyczny" ekran
(android)

Bronek

Pionier e-mobilności
U mnie ta sama wersja (4.6.0-885).
Nie rozumiem, ładowanie z poziomu klimatyzacji?
Kliknięcie w.... powoduje przejście do ustawień ładowania i przygotowania

20220228_194436_copy_548x731.jpg 20220228_194252_copy_502x492.jpg

Gandalf

Pionier e-mobilności
O, dzięki.
Nie zauważyłem tego bo gdy w Zaplanuj -> Przygotowanie jest OFF, to się nie pojawia.
I faktycznie, gdy włączę przygotowanie na dowolną godzinę, to w widoku klimatyzacji - tak jak pokazujesz - jest do kliknięcia.
I jeśli pójdę tą drogą i wrócę to tak jak piszesz - powrót jest mało klimatyczny ;-) są tylko ikonki kierownicy i podgrzewania siedzeń, bez grafiki samochodu, ale to nie wszystko. Nie da się skorzystać z `<` w lewym górnym.
"Telefonowy wsteczny" działa i może nas wybawić z opresji.

Bronek

Pionier e-mobilności
Jeszcze jedno, albo nie zauważyłem, albo to pojawilo się niedawno?
Powiadomienie o uzyskaniu zaplanowanej temperatury wnętrza ma dodatkowy tekst "Wyłącz klimatyzację". Na ktory mozna kliknąć...
Tego wczesnie chyba nie bylo?

danielm

Pionier e-mobilności
Jeszcze jedno, albo nie zauważyłem, albo to pojawilo się niedawno?
Powiadomienie o uzyskaniu zaplanowanej temperatury wnętrza ma dodatkowy tekst "Wyłącz klimatyzację". Na ktory mozna kliknąć...
Tego wczesnie chyba nie bylo?
nie było bo to powiadomienie mnie strasznie wkurza. na szczęście potem pojawiła się możliwość jego wyłączenia :) (powiadomienia)