Aplikacja v.4.28

gim-kg

Pionier e-mobilności
Wszyscy o Holliday Update, a w aplikacji mobilnej też zimany:
- widok kilku WallConnectors na głównym ekranie,
- widok z kamer znajdujących się w słupku B
- możliwość ustawienia taryfy energii w WallConnector
- możliwość ustawienia przerw w podróży podczas planowania w aplikacji.

Bronek

Pionier e-mobilności
Mam dwaWC i widzę różne historie ładowania i OK ale rysunek jeden.
W historii WC sama wszystkie ładowania u mnie 3ch samochodów i wiadomo że danej w aplikacji w zakładce danego auta tylko jego ładowanie
Wiec to tylko chybq będzie poziom reniferków?

krzyss

Pionier e-mobilności
Mam dwaWC i widzę różne historie ładowania i OK ale rysunek jeden.
W historii WC sama wszystkie ładowania u mnie 3ch samochodów i wiadomo że danej w aplikacji w zakładce danego auta tylko jego ładowanie
Wiec to tylko chybq będzie poziom reniferków?
A on u was tez kasuje wszystko starsze nie mam calego listopada… ?
Glupie to :(

Attachments

• IMG_0255.png
    IMG_0255.png
    148,5 KB · Liczba wyświetleń: 16

Michal

Moderator
A on u was tez kasuje wszystko starsze nie mam calego listopada… ?
Glupie to :(
U mnie jest nawet październik. Ale w listopadzie, rzeczywiście brakuje danych. Mam ładowanie 03.11, a później następne dopiero 24.11 :p
Co ciekawe nie mam też danych za ten okres w Home Assistant, więc musiał nie raportować ładowania. Chociaż pod spodem mierzył, bo wykres idzie do góry:
1702714421006.png

abes99

Posiadacz elektryka
Zeskanować kod QR, włączyć wi-fi wallboxa i połączyć, czyli trzeba być bezpośrednio przy nim. Tak to u mnie wyglądało, mam tylko WC od Tesli. Ale za dużo informacji w apce nie ma...

mart15

Zadomawiam się
To co piszesz to połączyłem i dostałem dostęp przez stronę www do konfiguracji a tu zrozumiałem że piszecie o oryginalnej aplikacji Tesla i dostępu do statystyk wall connectors bezpośrednio z aplikacji?
Ściągnąłem sobie aplikację z AppStore Wall Connector ale to nie jest chyba oryginalna aplikacja?
Generalnie to pogubiłem się w tym temacie

abes99

Posiadacz elektryka
Tak, to co opisałem to dodanie WC do oryginalnej appki Tesli (mam tam konto, bo kiedyś planowałem zakup Tesli, ale do niego nie doszło). Oprócz tego mam jeszcze inną, zewnętrzną appkę, gdzie wystarczy wpisać IP wallboxa (pokazuje trochę więcej danych aktualnych jak napięcia, temperatury itd. ale nie ma historii ładowań). Z tym że ja na Androidzie siedzę ;)

Najnowsze dyskusje