też tak mam, 200zł netto i 10 polskich faktur w pakiecie, za każde VAT UE 7zł., co to? Księgowość za 50zł?
też tak mam, 200zł netto i 10 polskich faktur w pakiecie, za każde VAT UE 7zł., co to? Księgowość za 50zł?
iFirma - biuro rachunkowe. 149 netto miesięcznie. Ale księgową mam bardzo spoko i tylko chwalić mogę., co to? Księgowość za 50zł?
Zmień księgową....same here ;-) tyle że od 10ciu faktur w miesiącu płacę +7 zł za każdą kolejną, więc... ;-)
Dla jdg czy dla wszystkich?iFirma - biuro rachunkowe. 149 netto miesięcznie.
https://www.ifirma.pl/cennik/ . JDG w moim wypadkuDla jdg czy dla wszystkich?
nie zmieniam tego co działa sprawnie i dobrze ;-) nim wziąłem tesle to nigdy 10ciu faktur nie przekroczyłem ; teraz nie wbijam tych mniejszych, które są z PLZmień księgową....
znasz lepszą za tę cenę?Zmień księgową....
Bandyctwo, faktury się same przetwarzają praktycznie.iFirma - biuro rachunkowe. 149 netto miesięcznie. Ale księgową mam bardzo spoko i tylko chwalić mogę.
na pewno tam dużo systemów mają zautomatyzowane i księgowej zostaje trudniejsza robota. Ale nie wnikam: jestem zadowolony i do czasu Tesli tego problemu nie miałem. Wiec zbiorcza faktura mi to rozwiąże. Większe ładowania i tak będę brał na bezpośrednią FV lub pójdzie na DKV/Shell (np Ionity).Bandyctwo, faktury się same przetwarzają praktycznie.
Zależy ile tych faktur za ładowanie.....znasz lepszą za tę cenę?