szczur333

Fachowiec
czy jest jakas mapa gdzie jest duzo ladowarek i mozna filtrowac po cenie?

na mocy mi nie zalezy bo 25kW u mnie to max + autostradami nie jezdze wiec przykladowo ionty ktore sa przy autostradach tez nie sa dobre dla mnie

wxwx78

Fachowiec

na mocy mi nie zalezy bo 25kW u mnie to max + autostradami nie jezdze wiec przykladowo ionty ktore sa przy autostradach tez nie sa dobre dla mnie
cena zależy do tego czy masz apkę operatora, czy jest w roamingu, czy masz abo itp..

Sprawdź https://pomidor.io/ , PlugShare itp

luki

Pionier e-mobilności

I tak i nie. Np w elocity możesz filtrować po cenie, ale te ceny masz inne niż jakbyś odpalił np apkę lidla czy kauflandu

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022

szczur333

Fachowiec
cena zależy do tego czy masz apkę operatora, czy jest w roamingu, czy masz abo itp..

Sprawdź https://pomidor.io/ , PlugShare itp
Plugsurfing i Elocity ma filtrowanie po cenie

no wlasnie nie mam abo i dla mnie nie maja sensu bo chce jechac przez cale EU i musialbym na kazdy kraj wykupywac - a nie doladuje duzo kWh mysle z tym ze nie zamierzam placic po 3zl lub wiecej jak gdzies bedzie okazja za 1-1,5 sie naladowac

plugshare nie ma filtrowania po cenie, w PL to jeszcze pol biedy bo ludzie tego uzywaja, w niemczech prawie nikt i ceny nie sa aktualizowane, a reczcnie sprawdzac to mi sie juz nie chce
plugsurfing mam - niestety tam nie uwzglednia waluty wiec jak dam do 2zł to i tak bedzie pokazywac miejsca ktore maja ceny 1euro

elocity jest tylko w PL a mowimy o zagranicznych

niestety w moto maly zasieg wiec ladowanie co 100-150km trzeba robic

Last edited:

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
elocity jest tylko w PL a mowimy o zagranicznych

niestety w moto maly zasieg wiec ladowanie co 100-150km trzeba robic
A jakie kraje odwiedzisz?

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
plugsurfing mam - niestety tam nie uwzglednia waluty wiec jak dam do 2zł to i tak bedzie pokazywac miejsca ktore maja ceny 1euro
Zmień kraj w Plugsurfing na np,. Niemcy, i będziesz mógł filtrować po cenie EUR

luki

Pionier e-mobilności
Odpal sobie Electroverse, tam możesz ustawić mniejszą moc, przeważnie te punkty ładowania są też tańsze. Dużej też różnicy w cenie nie będzie, bo chyba i tak dużo nie zatankujesz.
Możesz użyć referala @nabrU , bo on to dealuje na forum 😎