cena zależy do tego czy masz apkę operatora, czy jest w roamingu, czy masz abo itp..czy jest jakas mapa gdzie jest duzo ladowarek i mozna filtrowac po cenie?
na mocy mi nie zalezy bo 25kW u mnie to max + autostradami nie jezdze wiec przykladowo ionty ktore sa przy autostradach tez nie sa dobre dla mnie
I tak i nie. Np w elocity możesz filtrować po cenie, ale te ceny masz inne niż jakbyś odpalił np apkę lidla czy kauflanduczy jest jakas mapa gdzie jest duzo ladowarek i mozna filtrowac po cenie?
na mocy mi nie zalezy bo 25kW u mnie to max + autostradami nie jezdze wiec przykladowo ionty ktore sa przy autostradach tez nie sa dobre dla mnie
Plugsurfing i Elocity ma filtrowanie po cenieczy jest jakas mapa gdzie jest duzo ladowarek i mozna filtrowac po cenie?
cena zależy do tego czy masz apkę operatora, czy jest w roamingu, czy masz abo itp..
Sprawdź https://pomidor.io/ , PlugShare itp
Plugsurfing i Elocity ma filtrowanie po cenie
A jakie kraje odwiedzisz?elocity jest tylko w PL a mowimy o zagranicznych
niestety w moto maly zasieg wiec ladowanie co 100-150km trzeba robic
Zmień kraj w Plugsurfing na np,. Niemcy, i będziesz mógł filtrować po cenie EURplugsurfing mam - niestety tam nie uwzglednia waluty wiec jak dam do 2zł to i tak bedzie pokazywac miejsca ktore maja ceny 1euro