Audi Q4 e-tron – pytania

krzyss

Pionier e-mobilności
mam pytanie odnośnie braku w wyposażeniu, znalazłem używany samochód w topowym wyposażeniu i nie ma nawiewu z tyłu w konsoli środkowej, no ręcę opadają, samochód wyposażeniowo wszystkomający :) pytanie czy ktoś ma samochód z takim brakiem :) i czy może się podzielić "wrażeniami", mam obawy bo wożę dzieciaki i z tyłu.
Pewnie dmucha tylko dolem na nogi… moze byc zimno… a z bokow nic nie ma ?

Krzysztof007

Nowy na Forum
mam pytanie odnośnie braku w wyposażeniu, znalazłem używany samochód w topowym wyposażeniu i nie ma nawiewu z tyłu w konsoli środkowej, no ręcę opadają, samochód wyposażeniowo wszystkomający :) pytanie czy ktoś ma samochód z takim brakiem :) i czy może się podzielić "wrażeniami", mam obawy bo wożę dzieciaki i z tyłu.
To jest forum dotyczące Audi Q4. Ten samochód ma nawiew z tyłu.
Jeździłem kiedyś jako pasażer w samochodzie bez nawiewu z tyłu i powiem że to był dla mnie horror (brak powietrza) ale dzieci nie narzekały.

Robur82

TM3 SR HL 24 Enyaq 80 23r
Jaką prędkość ładowania osiąga q4 na ładowarce powyżej 150kw, ile czasu trwa ładowanie podaj od ilu do ilu % ładowałeś, przygotowuje baterie do ładowania?

wuja7

Zadomawiam się
Jaką prędkość ładowania osiąga q4 na ładowarce powyżej 150kw, ile czasu trwa ładowanie podaj od ilu do ilu % ładowałeś, przygotowuje baterie do ładowania?
Nie przygotowuje baterii do konkretnego ładowania - no chyba, że tak, ale to w wypadku wytyczenia trasy w nawigacji, której nie mam. Ale nie ma przycisku osobnego do podgrzania baterii ... co do szybkości, to na tak szybkich ładowarkach jeszcze nie bywałem ...

Tomczak

Nowy na Forum
Hej, polecacie jakiś wtyk OBD który współpracuje z apką na telefon do Q4? Potrzebuje dostać się do dokładniejszych danych na temat zużycia energii elektrycznej do pracy inżynierskiej.