Automatyczne otwieranie auta - problem

slaveq

Pionier e-mobilności
Generalnie z moich obserwacji wynika, że to jednak jest problem po stronie telefonów.

P.S.
Tak przy okazji zapytam. Jesteś zadowolony z tego telefonu i jaki miałeś wcześniej.
Ja mam teraz wymieniłem z 13 pro. Z rzeczy na plus to mniejsza waga i USB-c. Reszta taka sama, jak masz 14 pro albo 13 pro to nie ma sensu wymieniać.

Może faktycznie masz rację i kwestią są iphony.

Sakif

Zadomawiam się
Generalnie z moich obserwacji wynika, że to jednak jest problem po stronie telefonów.

P.S.
Tak przy okazji zapytam. Jesteś zadowolony z tego telefonu i jaki miałeś wcześniej.
Ja jestem ajfoniarz od 6s ;-)

Wcześniej miałem 14 pro i bym nie zmieniał na 15 ale niestety wypadł mi z kieszeni jak odśnieżałem i traktorkiem przejechałem po nim kilka razy i zaliczył knockdown ostateczny ;-)

slaveq

Pionier e-mobilności
Ja jestem ajfoniarz od 6s ;-)

Wcześniej miałem 14 pro i bym nie zmieniał na 15 ale niestety wypadł mi z kieszeni jak odśnieżałem i traktorkiem przejechałem po nim kilka razy i zaliczył knockdown ostateczny ;-)
Otóż to, te iphony od 12 różnią sie detalami. Ja też bym nie wymieniał ale w rodzinie jeden padł i 13 pro poszło tam. Wymiana raz na cztery-pięć lat wystarczy.

Kwas

Zadomawiam się
Chciałem kiedyś też spytać o to. U mnie się często zdarza. Auto z sierpnia 2023. Stoję czasem jak debil i ciągnę za klamkę i czekam aż się otworzy.... bardzo mnie to irytuje, szczególnie w publicznych miejscach.
Mój Samsung wrócił nowiutki z gwarancji i nadal to się dzieje. Rzeczywiście spróbuje profilaktycznie włączać i wyłączać bt co kilka dni czy to pomaga.

Pabloss

Posiadacz elektryka
Jak już ktoś pisał to przypuszczalnie problem z telefon (ustawienia telefonu). U mnie tak jak pisałem żadnych problemów. Przy odbiorze auta dodałem telefon jako kluczyk i od tej pory wszystko działa jak należy. Karty używam raz na 2 miesiące w celu sprawdzenia czy działa :).